Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Asztmás a beagle kutyám?

Asztmás a beagle kutyám?

Figyelt kérdés
Beagle kutyám tüszög,hörög, és mintha néha fulladozna. Lehetséges hogy a padlószőnyegtől? Panel lakás negyedik emelet... eddig családi házban volt, egy hónapja költöztünk. És esténként nagyon horkol mióta itt lakunk. Amúgy nincs vele gond jól érzi magát..viszont mióta itt lakunk én is folyton tüszögök, és esténként alig tudok elaludni úgy köhögök. Fel van újítva a lakás, nagy a tisztaság...mit tehetnék még?
2012. jan. 31. 15:18
 1/4 anonim válasza:
Talán valami olyan dolog van a lakásban amire allergiás vagy?
2012. jan. 31. 15:28
 2/4 Akiteki ***** válasza:

Falak miből vannak? Mivel lett festve? Én pl. a mészre és a vályogra meg a terméskőre is allergiás vagyok.

A kutyát nem tudom, a Te bajodra ötletelek.

2012. jan. 31. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
az én kutyám allergiás a házi porra, házpenészre lehet a tied is allergiás. Talán allergia vizsgálat nem ártana (persze előtte biztosra kell menni, hogy allergia)
2012. jan. 31. 15:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Valószínűleg a por lesz az, én ma megyek vizsgálatra, aztán akkor elviszem a kutyát is a napokban. Ma hoztunk egy tisztítógépet, azzal átmegyünk a szőnyegen, talán segít. A falak nemrég lettek festve, minden új, kivéve a szőnyeg :S
2012. febr. 1. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!