Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon nagyon egygazdás...

Nagyon nagyon egygazdás kutyák, akinek mindene a gazdi?

Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak fajtán belüli eltérések,de ugy általában nagyon ragaszkodo fajtát keresnék. Persze azért nem szeretném hogy másokat megakarjon ölni,csak ne legyen az a mindenkihez odaszalad egy pacsiért tipus. Ajánlanátok pár fajtát? előre is köszönöm:)
2012. jan. 31. 15:04
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Igazad van, egy doberman vagy schnazuer jó választás lehet. A roti mondjuk kevésbé, bár attól függ mekkora az a túra és milyen jellegű. A bringa mellől hamar kidőlne.
2012. jan. 31. 15:33
 22/43 anonim ***** válasza:

Nem az első boxeremet tartom, és eddig még egyik sem volt barátkozó természet idegenekkel, holott jól szocializáltak. Amíg nem látja, hogy én szívesen látnám az adott embert, addig ő is gyanakvó, és szemmel tartja, nem megy oda hozzá "eladni magát"...

Családdal, és ismerősökkel, barátokkal alapból puszipajtás a boxer valóban, de idegenekkel szemben korántsem.

2012. jan. 31. 15:33
 23/43 anonim ***** válasza:

egy csaut nem mondanék sportos kutyának... :)

barátságosnak barátságos egy agár az idegenekkel, de akkor is a gazdi lesz az isten.

2012. jan. 31. 15:34
 24/43 anonim ***** válasza:
Amiket én ismerek boxerek (kb. 5-6), azok sem azok a barátkozós típusok. Ha már ismerik az illetőt, akkor igen, de amúgy tartózkodóak.
2012. jan. 31. 15:34
 25/43 A kérdező kommentje:
Csau-Csau? fuu..és ő mi alapján? Erre nem is gondoltam.:) Ugy hallottam hogy a csau mindenkivel tartozkodo még a saját gazdájával is,nem? És mennyire mozgékony?
2012. jan. 31. 15:35
 26/43 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezek a tulajdonságok általánosságban lehetnek jellemzőek egy fajtára, de azért simán ki lehet fogni olyan egyedet, amelyik pont szöges ellentéte ennek...
2012. jan. 31. 15:43
 27/43 anonim ***** válasza:

A körülményeket leírnád? (bent vvs kinti stb..)

Amúgy általában a juhász-pásztor-őrző-védő-kutyák az egygazdásak.

Pl: dobermann, roti, puli stb..

2012. jan. 31. 16:01
 28/43 anonim ***** válasza:
A csaut azért írták, mert ők híresen egygazdásak. Nagy gondban is vannak ez miatt a csau mentők. Amúgy nem ismerem a fajtát, hogy mennyire mozgékony.
2012. jan. 31. 16:06
 29/43 A kérdező kommentje:
Szoval akkor fajtamentőktöl nemérdemes csaut venni?
2012. jan. 31. 16:21
 30/43 anonim ***** válasza:
Neeeem, félre értettél. Nagyon nehéz helyzetben vannak, mert egy rosszul tartott csaut, ha elvesznek a gazdijától, képes nem enni, bánkódni, plusz nagyon nehéz elnyerni a bizalmát. Örökbe adniuk is nagyon nehéz, mert meg kell nézni kinek adják, hogy ne kelljen több gazdiváltást elviselnie. Szóval nekik nagyon nehéz a bizalmukba férkőzni, de utána élni halni tudnának a gazdiért.
2012. jan. 31. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!