Ausztriába lehet boxban tartani kutyát?
Hát, ha kínozni akarod a kutyát ,csak tessék. Sípol meg megb@ssza az áram...
PErsze utolsó, külföldön (legalábbis egyes országokban) a debarkálás is bevett szokás. Csak a kínzási oldalán nem nézi a sok marha...
Mint írtam a lakás lenne a legjobb megoldás.
Ám ha az nem megy, még mindig jobb, mint egy kennelben senyvednie.
Én csak annyit tudok Ausztriáról, hogy baleset után elveszett a kutyám. Az autópályarendőrök kezdték el keresni, a rendőrség teljesen jogosan belépett minden családi ház kertjébe, még akkor is ha volt kerítés.
Szerintem biztosan lehet kennelben tartani a kutyát, mert másképpen el sem tudom képzelni, hiszen vidéki falvakban a rendőrség szabadon bejárhat a kertekbe. Az már más kérdés, hogy egyáltalán hol és mekkora kennelt engednek építeni. Csak a helyi önkormányzat vagy egy osztrák állatorvos akár tudja megmondani.
Én nem bírnék ilyen körülmények között élni, teljes túlszabályozás, borzalmas, idegen bármikor beléphet a saját kertembe, na ezért az már túlzás, gondolom a házba nem mehet be amikor akar a rendőr sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!