Írnátok nekem kutyákat amiket kint is lehet tartani és nem nagy a mozgásigényük?
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 22:50
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem létezik olyan kutya, aminek nem nagy a mozgásigénye, akkor már nem lenne a személyisége kutya, de javítsatok ki, ha tévedek.
3/9 anonim válasza:
De létezik. Elég, ha összehasonlítasz egy vizslàt egy francia bulldoggal. Èg és föld a 2 kutya mozgàsigénye közötti különbség.
Vagy elég csak az én kutyàmat megemlíteni, neki is kevés a mozgàsigénye (bullmasztiff).
4/9 anonim válasza:
Basset Hound... ritka lusta kutya :-)
5/9 anonim válasza:
Fura kérdés..Mindegyiket, természetesen. Az a természetes élőhelye...
6/9 anonim válasza:
Mindegyiket azért nem. Akad jó pár fajta, amelyiknek egyáltalán nem ajánlott. Pl. Whippet.
A legideálisabb a dupla bundájú kutyáknak...
7/9 A kérdező kommentje:
És a Besset Hound-ot lehet udvaron tartani?
2012. jan. 23. 15:33
8/9 anonim válasza:
Annyit segítek, hogy vadászkutya. Szerinted?
9/9 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, de elég kicsi kutya, rövid szőrrel... Bírja a hideget?
2012. jan. 23. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!