Acana vagy Orijen a jobb táp?
Amelyik a kutyádnak jobban bejön. Nem minden kutya egyforma, más az emésztésük, a belső kémiájuk, némelyiknek ez felel meg jobban, a másiknak meg az. Próbálgasd.
Egyébként igen, az Orijen az Acana egyik változata, sokan jobbnak mondják, de sokan meg leragadtak az Acanánál, mert nekik az is jó, szóval én nem jelentenék ki egyértelműen semmit.
Nekem Royal Canint eszik a kutyám, egyszerűen a többi prémium tápot nem nagyon eszi meg. De igazából elégedett is vagyok vele.
A macska meg Hillst.
Orijen. Legalább is az enyémek szerint.
De egyébként mind a kettő prémium táp, azt válaszd amelyiket megeszi.
Egy a gyártó, az acana a premium, az orijen a superpremium minőséget képviseli. Ezáltal az orijen minőségre jobb, de ha acanát etetsz vele azzal se teszel rosszat.
De elég magas a fehérjetartalmuk így néhány kutyánál ez hasmenést okoz, ilyenkor érdemesebb egy alacsonyabb fehérjetartalmú tápra váltani. Én az acanát próbálnám először ki, mert annak csak 33%-os fehérjetartalma van, az orijennek meg 40%. Először mindenképp egy kis kiszerelést vegyél, abból amelyik szimpatikus és nézd meg hogy reagál rá a kutyád. (Hirtelen tápváltás is hasmenést okoz, folyamatosan válts)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!