Szerintetek melyik lenne a jobb táp 7 hónapos francia bulldogomnak, Orijen Red vagy Acana Grasslands?
Ha csak a kettő közül lehetne választani, akkor Acana mindenképp.
Személy szerint én nem vagyok Orijen párti, túl magas a fehérjetartalma, ami tönkreteheti a vesét.
De viszont az Acana Grasslandsnak is elég magas, én ezzel sem etetnék egy bulldogot.
Mivel ez hízásra hajlamos, érzékeny emésztőrendszerű és allergiára is hajlamos fajta, javaslatom a Royal Canin Bulldog tápcsalád, korának megfelelően..
Bocsi, előző vgyok: most olvasom, hogy francia, és nem angol....
Félig akkor is érvényes amit írtam, de persze akkor nem a Royal Canin Bulldogot ajánlom, akkor lehet az Acana...
Nekem angol van, de ő nem bírja ezeket a magas fehérjetartalmú cuccokat (acana, orijen). Úgyhogy mi is RC bulldog táppal etetünk, ami még nála bejött az a Happy Dog (nem a natur termékcsalád) olcsóbb kategóriából pedig a Premiere.
De szerintem neked is ki kell ezt még kísérletezned, mert minden egyed, minden emésztés más és más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!