2rotvajler kölyök kutyát, h tanitsak?
Figyelt kérdés
csak az alapokat szeretném megtanitani nekik,de nem megy,mert nem rám,hanem egymásra figyelnek.2012. jan. 30. 14:47
1/10 anonim válasza:
Külön-külön foglalkozz velük, először igerszegény környezetben kell tanítani őket.
Amúgy biztos vagy benne, hogy a megfelelő fajtát választottad magadnak, ha még a nevüket sem tudod leírni? Egyáltalán tisztában vagy a fajta hátterével, igényeivel?
2/10 anonim válasza:
Nehéz ügy h 2 ilyen kutyát (rottweiler) vettél egyszerre, szerintem vidd őket kutyaoviba nagyon jó móka, és nem olyan drága, az én kutyám bh vizsgás, mert kiskora óta oda járunk, most 1,5 éves.
3/10 A kérdező kommentje:
nekem a google igy dobta ki,ugyh igy irtam le,és igen tudok roluk sok mindent,de még fejlesztem a tudásom.kösz a válaszod
2012. jan. 30. 14:52
4/10 A kérdező kommentje:
igen,én is erre gondoltam.köszi
2012. jan. 30. 14:55
5/10 anonim válasza:
[link] >>jol irtad,csk mas nyelven.
Amugy rottweiler.
Hatha mar megvetted oket akkor olvass utanuk,es banj kemeny kezzel veluk,megis szeresd oket,es tiszteld ez a legfontosabb egy ilyen kemeny kutyanal.
Ahogy elottem is irtak kulon-kulon tanitsd oket,es olyan helyen ahol nincs amire masra figyelhet.
Pl az udvarotokon,ahol mar megszokta a hangokat/szagokat.
Ajanlom a 101 kutyatrukk cimu konyvet.
Bocsi OFF!*
Amugy meg honnan vannak a kutyajid ?
En is szeretnek majd venni.Melyik kennel?
Bocsi OFF!*
6/10 anonim válasza:
Először vidd ki őket játszani, fáraszd egy kicsit le őket. Én is így szoktam. (van 2 kölyökkutyánk, de nem roti). Után aaz geyiket vidd be a házba, vagy az előtérbe, mert ha együtt akarod őket tanítani, az nem fog menni. Először fél órát tanítgasd csak, mert elfárad, nem tud már rád figyelni. Naponta párszor "kikérdezheted" a trükköket, úgy jobban megjegyzik. A kutyanevelés egész napos munka.
7/10 Mailerdeamon válasza:
Nem az a lényeg, hogy a kutyáid parancsra tudjanak ülni meg feküdni, hanem hogy figyeljenek rád, tiszteljenek téged, betartsák az együttélésetek általad kijelölt szabályait. Inkább ezen a vonalon kezdj el mozogni először, mert enélkül a tanításnak semmi haszna nem lesz. Tele van a net olyan cikkekkel, hogy hogyan legyél jó vezetője a kutyáidnak.
8/10 A kérdező kommentje:
utolso elötti-köszönöm szépen,igen más nyelven irtam,mert szlovákiai vagyok.itt vettem szlovákiába,nagyon szeretem,volt már több kutyánk,de ezek olyan mások,hamarabb megtanulták a neveiket,pacsit adni,mint más kutyák.csak olyat szeretnék megtanitani nekik,hogyha megyunk sétálni,akkor nehuzzon el,meg ilyesmiket.köszönöm az eddigi válaszokat
2012. jan. 30. 18:59
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolso,nagyon jokat irnak.
2012. jan. 30. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!