Miért van az hogy a kutyám a macskára gerjed?
van egy kutyám és egy macskám !!
és mindig azt szoktam észrevenni hogy a kutya keféli a macskát és a macska pedig haggya!!
ez miért van????
Hat en ilyet meg nem hallottam :)
Az persze senki sem akad fent, hogy a kutya mit csinal, hiszen koztudottan, ha szukseget erzi, meg a vendegek labat is "megeroszakolja". Nekem az a hihetetlen, hogy a macska mindezt hagyja (pedig nem hiszem, hogy nehezere esne kicsuszni a kutya karmai kozul, ha annyira akarna)!!!
Ahh ki ne hereltesd! Ha ennyire egymasra talaltak, hadd elvezzek :) Csak arra figyelj, nehogy egy masik kutyaval keveredjen ossze, mert azt ugye nem szabad hagyni csak ugy felelosseg nelkul.
Szerintem kerd ki egy allatorvos velemenyet. Egyebkent a kihereles tenyleg jo otlet. Mar nem azert, mert karos, ha a macskaval kufircol, hanem mert egyebkent is a kozerkolcs ugy kivanja, hogy a nem tenyesztesre szant kutyat ivartalanitani kell.
Valoszinuleg a macsak volt mellette mig felnott. igy a macska testesiti meg szamara a normalis kornyezetet. es a normalis kornyezethez a szaporodas is hozza tartozik.
:)
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!