Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Te mit éreznél ha ez történne?...

Te mit éreznél ha ez történne? Visszaadnád a kutyát?

Figyelt kérdés

Hogy mindenki könnyebben áttudja érezni képzelje el a jelenlegi kutyájával,hogy a kutyát 1-2 éves korában fogadta örökbe és újabb 1-2 év elteltével felismeri a kutyát az eredeti gazdája akitől korábban megszökött a kutya, mondjuk egy szilveszter éjszaka ijedtében.

Az eredeti gazdájának és az eredeti családjának is nagyon hiányzik a kutya ,de neked és a te családodnak is nagyon hiányozna ha visszaadnád.

Hogy döntenél?

2012. jan. 29. 21:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én ezzel úgy vagyok, hogy nálam jobb helye senkinél sem lenne, tehát vissza kérném.
2012. jan. 29. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Visszaadnám :)
2012. jan. 30. 06:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Az attól függ.

Tavaly találtam egy kicsi keverék kutyát. Két hétig próbáltam felkutatni a gazdáját, de nem jelentkezett. Ivartalaníttattam, oltattam, kapott chipet is. Már eltelt majd egy fél év, és már elő volt jegyezve patella műtétre is, amikor meglátott a gazdája az utcán. Megnéztem a körülményeiket, ők megnyugodhattak, hogy a kutyát nem elütötték, él, és virul, de nem adtam vissza nekik. Náluk kinti kutya volt az a fázós kis tökmag, és a költségeimet sem tudták volna kifizetni. Ők is belátták, hogy nálam jobb helye lesz.

Ha az én kutyámmal történne ez, akkor is meggondolnám, hogy mi legyen. ha úgy látom, hogy tényleg szeretik, és a kutyus is ragaszkodik az új gazdihoz, akkor lemondanék róla, de csak azzal a feltétellel, hogy ha bármi gond van nekem szólnak először.

2012. jan. 30. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!