Tegyek valamit? Vagy tegyek ugy mintha semmi nem történne?
a kutyám szerintem álterhes ,mert mikor vakartam a hasát véletlenül megnyomtam vhol,és mintha tej jött volna ki
ilyenkor van vmi teendő?
Ivartalanítani bármennyi idősen lehet, 6 évesen még nem is számít idősnek. De csak ha helyrejött az álvemhesség.
Az előző két válaszoló butaságot írt. Egy idő után elmúlik magától az álvemhesség ez igaz, nem is azt írtam, hogy utána rögtön daganatos vagy méhgyulladásos lesz, de ezeknek a betegségeknek sokkal nagyobb a kialakulási esélye így.
Attól, hogy egyszer ellik, attól még ugyanennyi az esélye, hogy emlődaganatos, méhgyulladásos lesz, mintha nem ellene. Utána pedig, ha nem vemhesül, újra álvemhes lesz.
Azoknál a kutyáknál, amelyeknél egyszer előfordult ez a jelenség, utána nagy rá az esély, hogy minden tüzelése után kialakul. Ez nem múlik el egyszeri fedeztetés hatására sem, kizárólag ivartalanítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!