Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tegyek valamit? Vagy tegyek...

Tegyek valamit? Vagy tegyek ugy mintha semmi nem történne?

Figyelt kérdés

a kutyám szerintem álterhes ,mert mikor vakartam a hasát véletlenül megnyomtam vhol,és mintha tej jött volna ki

ilyenkor van vmi teendő?

2010. aug. 11. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
És nincs lelki oka az álvemhességnek (jézusom, nem is értem hogy gondoltad), pusztán hormonális oka van.
2010. aug. 11. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Onnan gondoltam,hogy vannak emberek is akik beképzelik maguknak mert nagyon akarnak gyereket és akkor a szervezet leutánozza a tüneteket.Nem okoskodás volt,csak felvetettem/kérdeztem,mint lehetséges opciót.
2010. aug. 11. 20:17
 13/13 anonim ***** válasza:
De a kutyák nem képzelődnek, és nem is akarnak gyereket, mert ők nem emberek. Náluk ez puszta ösztön, és fajfenntartás. Nem élvezik sem a szexet, sem a gyereknevelésben nem lelik örömüket, sőt inkább borzasztóan megterhelő nekik.
2010. aug. 11. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!