ez amatőr dolog.. a kutyakozmetikus nem azért kozmetikus hogy egésznap gügyögjön a kutyáknak! Először énis azt hittem mikor elkezdtem hogy jujj de cukker belugrik a nyakamba minden..jah csak megy az idő vele, és ha nem vagy következetes a kutya nem fog tisztelni, ide oda ficánkol és jópár eset volt hogy meg is kap! még soha nem ütöttem meg kutyát de el kell kapni a grabancát és nem szeretgetni hogy tiszteljen és nyugodt legyen. Látszik az írásodból fiatal vagy, hidd el hamar elmenne a kedved, plusz kell hozzá egy fizikum pl ha egy óangol juhászkutyát kell beemelni a kádba. Kényesség kizárva az egész arcod, orrod ,szemed kutyaszőrős lesz de attól még énis nagyon szeretem csinálni! Próbáld ki egyszer ,ott dől el bírod e vagy sem:)
2012. márc. 9. 13:44
12/16 anonim válasza:
Nekem kettő "halálom" van, a nyafogós kutyák, meg a bűzmirigy. Olyankor rendszeresen öklendezek :D
A szőrt a ruhámon meg az arcomon már lassan észre se veszem, azért jó hajszárítózni, mert végre lefújhatpm a szőrt az arcomról :D
De nagyon fárasztó. Általában reggel 9-10-től vagyok este 6-7-ig. És rengeteg vendég van, egy nap kb ülök összesen 10 percet.
2012. márc. 9. 17:20
13/16 anonim válasza:
Én szeptembertől szeretnék majd elkezdeni egy kutyakozmetikus képzést, tudtok esetleg olyan kozmetikát ahova tapasztalat nélkül felvesznek utána? Vagy esetleg most nyárra valami kisegítőnek?
2012. márc. 14. 13:04
14/16 anonim válasza:
utolsónak: Nem igazán van ilyen,mivel ezek kialakult vállalkozások,ritka ha valaki társat vált vagy keres, én sem fogok senkivel osztozni a pénzen:) Akkor kezdj bele ha tudsz késöbbiekben vállalkozást índítani,különben nagyon ritka az esélye hogy befutsz! És ahogy amiket leírtam azokat olvasd át meg amit utánnam Little Red mert csak akkor fogod szeretni a szakmád ha ezeket kibírod:) Állóképesség,terhelhetőség,türelem és lelkesedés alap ehhez a szakmához:)
2012. márc. 14. 16:36
15/16 anonim válasza:
Senki se keres társat, de ha mégis, akkor tuti nem kezdőt fog felvenni.
Csak akkor vágj bele, ha utána vállakozást tudsz indítani. Nekem az első év a kuncsaftkeresésről fog szólni (még be se fejeztem, de van már 3), 1 év múlva pedig jöhet a saját szalon. 0 vendégre hülyeség nyitni.
2012. márc. 14. 17:58
16/16 anonim válasza:
nagyon nem örülök hogy ennyire felkapott lett ez a szakma.. mostanában annyi a lelkes kutyakozmetikus tanuló hogy hihetetlen..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!