Szerintetek milyen PITBULLOM legyen? (kép)
2012. jan. 29. 06:20
1/10 anonim válasza:
Barna foltos vagy fekete foltos szerintem ezek közül döntsél.
Sok szerencsét :)
2/10 anonim válasza:
az első vagy a 3. legyen mert azok cool jól néznek ki persze a többi is de nekem azok sokkal jobban teccenek :)
3/10 anonim válasza:
köszönöm a tesóm nevében.
(mert aki a kérdést írta az a tesóm)
4/10 anonim válasza:
szerintem JÓ pit bullod legyen...
a pit bull munkakutya, munkára szelektált, nem küllemre. a legutolsó szempont kéne, hogy legyen a külleme. egészséges, jó idegrendszerű, élénk, motiválható kölyköt válassz, ha esetleg több ilyen is van az alomban, akkor van értelme nézni a színüket.
5/10 anonim válasza:
Ha neked ezek a szempontok, akkor semmilyen. Előbb ásd magad bele a fajtába és ha ez már megvan és még mindig pitet akarsz, akkor már nem az itteni gyikomatoktól kell ezt megkérdezned a netnek ezen a szemétdombján.
6/10 anonim válasza:
Standard szerint barna :) az tetszik a legjobban nekem is :)
7/10 anonim válasza:
3. tetszik nekem a legjobban..
de tényleg ne kinézet szerint dönts ,hanem hogy milyen a jelleme a viselkedése és egy jó tenyésztőtől vegyél jó idegrendszerű kutyát..
8/10 anonim válasza:
Mi?? Standard szerint barna? ezt hogy érted? :DDDDD
9/10 Tyler913 válasza:
Elég hülye kérdés,már ne haragudj.Kutyákról beszélünk,és nem felhúzhatós játékokról,amikből ezerszám gyártanak ugyanolyat.Igaza volt az egyik előttem szólónak: amíg nem sokat tudsz a fajtáról,és küllem alapján akarnál választani,inkább semmilyen pitbullod ne legyen.
10/10 anonim válasza:
Az a legrosszabb, ha valaki szín alapján akar kutyát venni. Egy jó kutyának nincsen színe, ahogy azt a tapasztalt kutyások mondják. A jó felépítést, a jó törzskönyvet,a jó egészséget és temperamentumot vedd figyelembe kutyavásárláskor, a szín a legutolsó szempont legyen(jó persze színhibás ne legyen, ha tenyészteni, kiállítani szeretnél vele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!