Mit kellett volna erre mondanom?
Nekem egyszer azt próbálta elmagyarázni egy idősebb bácsi, hogy a kutyának dinnyehéjat, kelkáposztát és zabkását kell adni, mert nagyon hasonlóak a lovakhoz!! és hogy ő már járt kint Amerikában és hogy ő ezt jobban tudja. Először próbáltam elmagyarázni neki, hogy a kutya nem ló és én valószínű jobban értek hozzá, hogy mit adjak a kutyámnak enni, de ekkor meg le lettem bunkózva. Na ezután szó nélkül otthagytam.
Sajnos sokan, főleg az idősebbek hajlamosak azt gondolni, hogy a koruk miatt mindenhez jobban értenek. Én ilyenkor végig szoktam őket hallgatni, amíg nem esnek túlzásba, mert türelmes ember vagyok és visszaszólni sem igen szoktam. Ha már elegem van elköszönök és megyek tovább.
Neked is bólogatni kellett volna, hogy igenigen úgy lesz, ahogy mondja és egyik füleden be másikon ki. Ezzel elkerülöd a konfliktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!