Barta Józsefné kérdése:
Hogyan műkődik az ultrahangos kutyasíp?
Figyelt kérdés
Ma vettünk egyet ,de nem volt rajta magyar nyelvű kezelési utasítás, és az eladók sem tudták.2012. jan. 28. 21:03
1/5 anonim válasza:
Beállítod egy hangra. Mindig azt használd. A kutya másként hallja, mint Te a hangot. Én szeretem .
2/5 anonim válasza:
Nyilván előfeltétele, hogy a kutya 100%-osan behívható legyen mindig. Megtanítod neki, hogy a hang mit jelent és ráerősítesz jutalommal és/vagy büntetéssel. Én is szeretem, mert könnyebb, mint ordítani a kutya után, esetenként ő is jobban meghallja, ha messzebb van.
3/5 anonim válasza:
Még sosem kellett büntetnem sípnál. Tanításnál az etetés a legjobb először. Utána a jutalomfalatok.
4/5 anonim válasza:
Nekem már kellett, mikor játszotta az alkalmi süketet sípnál is, pedig nem akkor kezdtem el használni. Mondjuk ez semmit nem jelent, domináns kutyám van, aki rendszeresen tesztel engem.
5/5 AttilaB69 válasza:
Olyankor egyébként mit lehet tenni, mikor a kutyának szelektív hallása lesz, és nem hallgat a nevére? Főleg akkor fordul elő, mikor más kutyákkal találkozik pl kerítésen keresztül, és ha az a kutya ellenséges, akkor leáll velük acsarkodni. Akkor nem, vagy nehezen tudom leállítani, csak ha odamegyek és megrázom a grabancát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!