Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Legolcsóbban hány ft-tól...

Legolcsóbban hány ft-tól lehet tenyésztésre yorki kislányt kapni törzskönyvvel?

Figyelt kérdés
Nem akarok venni, csak kiváncsi vagyok rá, köszi :)
2012. jan. 27. 18:44
1 2 3
 21/23 Akiteki ***** válasza:
Ha valakinek olyan szuper vonalú kutyái vannak, akkor nem azzal fog küzdeni, hogy leverje itthon a konkurenciát, hanem elmegy külföldre. Egyébként meg a bírónő sokszor bírál, tehát olyankor nem nevezhet, szabad a pálya másoknak is.
2012. jan. 28. 20:22
 22/23 anonim válasza:
0%

ÉN NEM ÉRTEK PÁR EMBERT.MI AZ HOGY HA NEM KIVÁLLÓ VÉRVONALÚ A KUTYA NEM ÉR SEMMIT ??!!-.-

A MÁSIK MEG AZ HOGY ATTÓL HOGY 60 EZERÉRT VETTE A KUTYÁJÁT NEM AZT JELENTI HOGY A KUTYA SEMMIT NEM ÉR .EZEK KUTYÁK AZ ISTENÉRT !!!!!!!!!!!!ÉN 110 EZERÉRT VETTEM AZ ENYÉMET DE MÉGSEM DOBÁLÓZOM HOGY MENNYIBE KERÜLT !!!!!!

SOK EMBER ÖRÜL HA AZ 5 GYEREKES CSALÁDJA ELÉ ODA TUD ADNI EGY KG KENYERET !!!!!!!

AZÉRT ÉN NÉHÁNY EMBER HELYÉBEN ELSZÉGYELNÉM MAGAM !!!!!!!

2012. jan. 29. 09:26
 23/23 Akiteki ***** válasza:
100%
Vedd be a reggeli gyógyszered és tanulj meg olvasni: Tenyésztésről van szó. Senkit nem kergetnek az asztal körül, ha nem fog kutyakölyköket a világra kényszeríteni. Ha meg ezt akarja, akkor tegye jól.
2012. jan. 29. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!