Legolcsóbban hány ft-tól lehet tenyésztésre yorki kislányt kapni törzskönyvvel?
Figyelt kérdés
Nem akarok venni, csak kiváncsi vagyok rá, köszi :)2012. jan. 27. 18:44
11/23 anonim válasza:
Értettem én elsőre is, mit írtál.
12/23 anonim válasza:
60 ezerért tenyésztésre?Tuti átverték vagy nem győztes szülőktől van a kutyus és,akkor meg nem ér semmit!Vagy normális vérvonallal tenyészt az ismerősöd vagy semmivel!Ezért van ennyi genetikai hibás kutyus!Ez a szaporítás!Én hobbi célra vettem 140 ezerért yorkit!/kan/
13/23 A kérdező kommentje:
Nem győztesek a szülők de nem is azt nézte hmelyiknek van több címe, azt mondfta h nem az a lényeg hanem a vérvonal.
2012. jan. 28. 15:43
14/23 anonim válasza:
Igen a vérvonal és abba beleszámít a kiállítási eredmények!
15/23 Akiteki válasza:
Ha olyan szuper vonal volna, akkor nem adta volna 60-ért. Ha meg még olyan szuper, akkor miért nem viszik őket kiállításra? Tipikus szaporítóduma.
16/23 A kérdező kommentje:
A kiállításon bunda van egyértelműen, mindenki tudja h melyik kennel kutyái nyernek...egyébként a pici tényleg gyönyörű :)
2012. jan. 28. 19:10
17/23 Akiteki válasza:
Ja, ez a másik szaporítóduma. Ismerjük.
18/23 A kérdező kommentje:
Láttam már máshol is h írtad h kiállításozol, akkor azt minek véled h a legjobb tenyészetek nem nyerhetnek a bírónő kutyái ellen?
2012. jan. 28. 19:48
19/23 anonim válasza:
A bírónőnek tényleg jó kutyái vannak. Nem véletlenül találhatóak meg sok magyar és külföldi kennelben. Ha valaki nem tud elég jó kutyát tenyészteni ahhoz, hogy megverje, akkor jön ez a szöveg.
20/23 A kérdező kommentje:
Engem nem érint a téma de vannak olyan kennelek akik tényleg megérdemelnék a győzelmet és esélyük sincs a bíró nő anyuka, a klubelnök apuka, és a kis junior handler kislány miatt...ez nem szép dolog, amikor én kerestem yorkit akkor beszéltem kiállításozó tenyésztőkkel mert érdeklődtem a címek után és ők mondták...
2012. jan. 28. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!