Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 kiskutyát szeretnénk nagy,...

2 kiskutyát szeretnénk nagy, kertes családi házunkba. Berni pásztorra és golden retriverre esett a választásunk, de megfér ez a két kutya egymás mellett?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy persze kiskoruktól kezdve együtt lennének, megszoknák egymást, de nem különbözik túlságosan is ez a két fajta? Azt sem tudjuk, hogy milyen neműek legyenek, hogy férne meg egymás mellett két fiú vagy két lány? Esetleg különböző neműek legyenek?
2009. máj. 29. 16:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképpen ne vegyetek egyszerre 2 kiskutyát, mert egyel is rengeteget kell törődni. Jobb lenne ha megvárnátok, amíg az egyik kutyus eléri a 7-8 hónapost kort és csak utána vennétek meg a másikat. Mind a két fajta okos, aranyos, nem lesz baj az együtt tartásukkal. Egy jól nevelt kutyát akármikor össze lehet szoktatni egy másikkal, nem csak kölyökkorban.
2009. máj. 31. 19:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Belátom igazatok van! Egy kölyökkutyussal sok baj van, hát még kettővel. Milyen nemű kiskutyust vegyünk elősször? Én fiúra gondoltam.
2009. jún. 1. 12:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenképpen egy kislány Berni pásztort! Nekem Berni pásztor keverékem van, a világ legédesebb kutyusa. Bájos hízelgős,igazi egyéniség. Imádjuk egymást. Minden egyes nap bebizonyítja, hogy mennyire szeret. Egy percre sem bántam meg, hogy őt választottam. Életem legjobb döntése volt, mellette igazi társra talaltam. Sose vennék fiút! Van most egy fiú kutyus is akit befogadtunk mellé, egészen más mint a lány. Morgos és nem olyan kedves!
2010. ápr. 16. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!