Egy németjuhászt mennyiért lehet szerezni?
Hát ebből látszik, hogy ki mennyire ért a kutyákhoz! A kérdezőnek igaza van, mert pl. menhelyről én sem hoznék ki kutyát.
1. Ki tudja hol volt és milyen betegségeket szedett össze
2. A kutyák tanítását kölyökkorban (2-3 hónaposan) el kell kezdeni, mert ha felnő, sokkal nehezebb rávenni bizonyos dolgokra.
Ja és a menhelyen nagyon kevés a fajtiszta kutya!
Utolsó:
Most komolyan muszály fajtiszta legyen? Amiért keverék még lehet 1000x szebb és okosabb,mint egy faj. Tapasztalatból mondom! Nekem van faj is és keverék, mindkettôt 2 hónaposan kaptam, a nj 7 éves, tud siznte mindent, viszont a keverék kutyusom 2 éves és hamarabb siker_lt megtamítanom neki mindent!
Ugyhogy nekem senki ne mondja,hogy a faj kutyák jpbbak!
Idézem: "Hát ebből látszik, hogy ki mennyire ért a kutyákhoz! A kérdezőnek igaza van, mert pl. menhelyről én sem hoznék ki kutyát.
1. Ki tudja hol volt és milyen betegségeket szedett össze
2. A kutyák tanítását kölyökkorban (2-3 hónaposan) el kell kezdeni, mert ha felnő, sokkal nehezebb rávenni bizonyos dolgokra.
Ja és a menhelyen nagyon kevés a fajtiszta kutya!"
Eleve nem adnak örökbe olyan kutyát, amelyik bármilyen betegségben szenved, vagy bármilyen viselkedésbeli problémája van.
Van fajtatiszta, nem is egy, mi a rex-ből hoztuk el a kutyánkat, törzskönyvezett fajtatiszta magyar vizsla, a legokosabb, aranyos, játékos, és a legértelmesebb kutya akivel valaha találkoztam. Immáron 11 éves lesz, és IMÁDJUK!!! Ja, és nem kell semmire "rávenni", akármit mondasz megérti, még 2szer sem kell elmondani, és mi nem tanítottuk. Mondjuk a vizslákat alapból a legintelligensebb kutyáknak tartják. Nem mondom, hogy nincsenek neveletlen kutyák, de ha hozzád kerül egy felnőtt kutya, azt is hozzá lehet szoktatni, nevelni a te életstílusodhoz, szokásaidhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!