Szerintetek miért nem?
Hát képzeld mi is igy jártunk:)
3 honapos volt amikor kivihettem(összes oltása meglett) és addig a kertben volt kutyaházban,tehát az udvarra véggezte a dolgát,kivittük sétálni naponta-kétnaponta,és azt vettem észre h az első 2 honapba se pisi se kaki mindig amikr hazaértünk akkor,probálkoztunk volt h 3-4 orára mentünk sétálni szaaldgált a dunaparton és akkorsem! Kb 2 honap aktiv séta után kezdett psislni olyankor nagyon megdicsrtem rá 2-3 hétre már ment a kaki is.Azota visszasirom ezt az időt annyira belejött h egy séta alkalmával 2-3szor szedhetem a kakit:)Jo program;)
előző vagyok:) :
Kihagytam h arra a következtetáésre jutottam,h annyi uj dolog volt hirtelen száműára h nemtudta felmérni h szabad nem szabad.ugye ilyen kis korban még nem él a terület jelölési ösztön,tehát azt is kizárhatjuk,most 7 honapos és minden rendben mondom,de szerintem ti is vigyétek sűrűn sétára és ha elvégzi a dolgát dcsérjéteek nagyon:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!