Mi a véleményetek a Német juhász fajtáról?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem ezt mert szeretnék egy új kutyust a másik kettő mellé és egy Német juhász keverék kutyus lett a kiválasztott. Csak szeretnék felkészülni mikre számíthatok és hogy mégis tudjak mást is a fajtájáról.
A válaszokat előre is köszönöm.
2012. jan. 26. 13:57
11/14 anonim válasza:
nekem van egy kutyám amit vettem, de van egy olyan is amelyiket menhelyről fogadtam örökbe, nagyobb korában kiderült,hogy kopó keverék :)
12/14 anonim válasza:
Annyi biztos hogy sokat kell velük foglalkozni különben szanaszét szedik a lakást/kertet.Egyáltalán nem egygazdás fajta szerintem, ez inkább egyedfüggő mint az is hogy mennyire kell keményen bánni velük.
13/14 anonim válasza:
Tudod, van aki képes egy élet alatt 10 kutyát is félrenevelni. Az emberek sem lesznek jobb szülők csak azért, mert felneveltek már két gyereket. Attól, hogy csinálsz valamit, nem leszel automatikusan jobb benne. Szóval vedd komolyan a dolgot, mert az országban a németjuhászok vezetik a harapási statisztikákat, éppen azért, mert az emberek alábecsülik a foglalkozásigényüket, és/vagy túlértékelik saját magukat.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, válaszokat.
Meg fogadom őket. :)
2012. jan. 27. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!