Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kezelhetetlen? Hogyan vegyem...

Kezelhetetlen? Hogyan vegyem rá hogy végre együtt működjön?

Figyelt kérdés
Van egy 1 éves magyar vizsla kanom első kutya és nagyon el lett rontva (nem én rontottam el hanem édesanyám). Borzasztó ahogy viselkedik már ki bírhatatlan mert lop, nem jön vissza ha hívom ha meg kutyát akkor egyszerűen elránt mert játszani akar már szégyenlem magam ha a többi kutyás közé megyek mert tojik rám a saját kutyám. Én már próbáltam meg nevelni de anyám nem valami együtt működő mert azt mondja elege van a f?szságaimból hagyjam őt békén ezzel az egész hülyeséggel mert ő erre nem kíváncsi stb. és a kutyát jobban szereti mint engem mert vele alszik, eszik sőt még klotyóra is magával viszi!!!! De ez most mindegy is 2 napja el kezdtem egyedül megdönteni a vizslike rém uralmát de ezzel csak azt értem el hogy most meg fél is tőlem de viszont még jobban nem tisztel mert mikor iskolában vagyok akkor anya mindig eteti meg kinyalja a seggét sőt amikor párzó mozdulatokat végez a lábán akkor milyen édi bédi cuki muki stb...
2012. jan. 25. 21:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem állítasz fel egy olyan falkarangsort, h te, a kutya és anyukád? Attól, h anyád majomként kezeli, te kezelheted normálisan és tisztelni fog.

És ehhez még csak anyukád segítsége se kell. Igaz, rengeteget kell majd érte dolgoznod, de én simán megcsinálnám. Nézze a kutya hülyének azt akit akar, de h engem nem fog, az tuti :)

Mi, ha eelmegyünk anyósomhoz...na az is szép műsor. Abból áll az egész, h ülünk a szobában, az anyósom kicsalogatja a kutyát a konyhába és megtömi.

Múltkor Ádáz bejött egy nagy sülthússal ,amit anyós adott neki. Azonnal ráparancsoltam h köpjem ki és nagyon megfenyítettem h el ne merjen venni valamit is és el ne merjen mozdulni mellőlem, mert "szíjat hasítok a hátából" :D

Anyós meg csak ott puffogott, h most ezt miért kell, stb. Már feladtam a vele való harcot, nem fogja fel h miért nem engedem "idegennek" h etesse.

Ha az anyós nem hajlik, akkor fog a kutya.

2012. jan. 26. 09:40
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a megoldás, hogy te magad felállítassz szabályokat, amiket a kutyának be kell tartania. Mivel a kutyának ez jó, ezért ha felismeri benned a vezetőt, akkor automatikusan be fog állni mögéd és esély van rá, hogy anyukáddal nem nagyon fog törődni a jelenlétedben. Anyukád lenyen számára játszótásrs vagy bármi, te meg falkavezér! De az ordibálást mellőzni kellene, attól elvész a hitelességed a kutya szemében. Amikor ott vagy, akkor nyugodtan letilthatod a kutyát a csokiról is meg bármi olyanról, amit anyukád megengedne. Itt egyedül az a kérdés, hogy anyukáddal hogyan tudod lejátszani ezt a meccset, mert a kutyával egyszerűen megoldható.
2012. jan. 26. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!