Kezelhetetlen? Hogyan vegyem rá hogy végre együtt működjön?
Miért nem állítasz fel egy olyan falkarangsort, h te, a kutya és anyukád? Attól, h anyád majomként kezeli, te kezelheted normálisan és tisztelni fog.
És ehhez még csak anyukád segítsége se kell. Igaz, rengeteget kell majd érte dolgoznod, de én simán megcsinálnám. Nézze a kutya hülyének azt akit akar, de h engem nem fog, az tuti :)
Mi, ha eelmegyünk anyósomhoz...na az is szép műsor. Abból áll az egész, h ülünk a szobában, az anyósom kicsalogatja a kutyát a konyhába és megtömi.
Múltkor Ádáz bejött egy nagy sülthússal ,amit anyós adott neki. Azonnal ráparancsoltam h köpjem ki és nagyon megfenyítettem h el ne merjen venni valamit is és el ne merjen mozdulni mellőlem, mert "szíjat hasítok a hátából" :D
Anyós meg csak ott puffogott, h most ezt miért kell, stb. Már feladtam a vele való harcot, nem fogja fel h miért nem engedem "idegennek" h etesse.
Ha az anyós nem hajlik, akkor fog a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!