Melyik az ár-érték arányban legjobb kullancs és bolha elleni szer?
Figyelt kérdés
Jó lenne, ha nem lenne túl drága, de hatásos. Mit vegyek? Nyakörv, spot on vagy spré? Köszi2012. jan. 25. 11:27
11/13 anonim válasza:
Enyiméin nincsen semmi, én csak szimplán B-vitamint adok neki, vagyis inkább a B-komplexet, főként amikor nagyon szezonja van a kullancsoknak. Ha szedik sose találok bennük egyet sem.
12/13 anonim válasza:
Nekem pl. az Advantix nem hatott a kullancsok ellen. Hetente szedtem ki a kutyából 5-6 (vagy akár 20) kullancsot. És azért havi ~5000 forintot kidobni a semmiért... Ennyibe (se) kerül egy nyakörv, ami fél évig jó. Ezért mondjuk, hogy területtől és kutyától is függ, hogy kinek mi válik be.
13/13 anonim válasza:
Jajj bocs, leírtam, hogy Advantix, mert eőttem írtad, de én a sokat szídott Frontline-ra gondoltam. Most is az van rajtuk, és járunk olyan helyre, ahol az utóbbi időben két ismerős kutya is babéziás lett, mi egyetlen kullancsot nem találtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!