Melyik a legjobb kullancs elleni szer kutyáknak?
elmult 2napban 6 kulancsot szedtünk ki kutyámból, pedig kezelve van ilyen sprayvel glaktiv bio a neve és havonta kell használni.. Frontline az télleg jo?mert A szomszédunk azt használ(nagyon gazdagok, tehát bármelyiket megvehetné) és mondta h neki jo, azért kérdezem ezt mert sokan nem dicsérik h nem ér semmit.. meg azt is meg tudnátok irni, h milyen árban van?
ja és ilyen cseppekre gondolok elsö sörban, köszi a válaszokat!
Ezer és millióan már kitárgyalták itt, melyik szer, milyen hatású. Csak kicsit keresned kellett volna a kérdések között. Pont a Frontline-t említik sokan, hogy nem igazán hatásos. De csak neked, csak itt.... Sokféle szer, nyakörv van forgalomban.De... függ a hatásuk a kutyától, a helytől, ahol éltek.
Azért ezt olvasd át, ha van rá időd:
Nincs olyan hogy legjobb és nincs olyan sem, amely teljes védelmet nyújt. Ki kell tapasztalni, hogy nektek melyik válik be.
Az is kérdés, hogy a szomszédod viszi-e a kutyát bárhova, vagy csak a kertben van? Mert a kertben jóval kevesebb kullancsal találkozik, mintha erdőn-mezőn szaladgálhat. A Frontline-t azért használják sokan, mert a TV-től az állaltorvosig azt reklámozzák.
Uram isten, elolvastam a belinkelt cikket:
"Ha véletlenül csíp egy kullancs, akkor be kell adatni az Imizol injekciót."
Az Imizol károsítja a májat, qurvára csíp, hetekig öklömnyi pukli van a helyén, bőr- és idegrendszeri mellékhatásai is lehetnek... Hogy javasolhatja egy állatorvos, hogy minden kullancscsípésnél adassák be?! Ha a babesia nem teszi tönkre a kutya máját, akkor tegye tönkre az Imizol, vagy mi? Elég akkor beadatni, ha valóban babesias lett a kutya, akkor viszont azonnal cselekedni kell!
köszönöm a válaszokat! német vizslám van, ahol lakunk van egy jo nagy rét meg 1 kisebb eredö és naponta kimegyünk akár porázzal v annélkül..
a nyakörves modszertöl azért félek mert az csak akkor fejti ki a hatását ha a kutya böeéhez ér, azt rendesen fel kell tenni, és félek kidobni érte sok pénzt ha azt rosszul teszem fel és nem használ.
mi is hivtuk a dokit azt mondta h figyeljük a kutyát, 1hét a lappangási idö és ha melankolikus v csunya a pisi kaki akkor vigyük oltani.
én is elolvastam a cikket egyébként..akkor az lenne a cél szerü ha nyakörvwt és cseppet is használnánk?
értem, hát voltam fressnapfban ahol kiltix meg vmi noname nyakörv volt meg frontline de nem vettem csak érdeklödtem. Az advantix csak dokinál és patikában kaphato..ez csak számit valamennyit nem?mármint h jo minöség..
a kutyu eddig rendben van, köszönöm a válaszkazt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!