Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám növekedését befolyáso...

A kutyám növekedését befolyásolhatja a hideg?

Figyelt kérdés
7 honapos kutyusom van fajtatiszta,nincs aljszörzete rövidszőrű,de a fajtársaitol szerintem picivel kisebb.Jo minőségű tápot kap,vizsont kinnt van a kertben,nagon jol hőszigetelt kutyaháza van!hőfüggönnyel ellátva.Szerintetek,befolyásolhatja a hideg a növekedésben?
2012. jan. 24. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Elvben igen, gyakorlatban nem. A hőmérséklet visszavetheti a növekedést akkor, ha kutya nem kap elég táplálékot, logikus módon ilyenkor a növekedésre szánt energiát is fűtésre kell elhasználnia.

Ha viszint bőven kap kaját- felteszem ez a helyzet- akkor nem fogja csökkenteni a várható méretet.

2012. jan. 24. 12:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Köhönöm válaszodat,megnyugodtam:)Akkor télen mehet egy kicsvel több kaja.
2012. jan. 24. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy több vagy fehérjében gazdagabb táp.
2012. jan. 24. 13:36
 4/7 A kérdező kommentje:
?
2012. jan. 24. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értesz?

Vagy többet adsz neki abból a tápból amit eddig evett vagy nagyobb fehérje tartalmú tápból ugyanannyit.

2012. jan. 24. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem az a tapasztalatim, hogy igen. A kinn tartott kutyák általában kisebbre nőnek (ezt abból szűrtem le, hogy több kölyköt adtam már el olyan gazdiknak akik kinn tartják és azok pár centivel kisebbek mint a benti kicsik) viszont vastagabb szőrt növesztenek és izmosabbak a kinti kutyák

Mi is próbáltuk több táppal kompenzálni a dolgot, magasabb fehérje szinttel de nálunk ez nem nagyon jött be...bár annyira nem sajnálom.

2012. jan. 24. 14:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Milyen kuyusod volt kedves utolso?Jo értem és köszönöm:)
2012. jan. 24. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!