Hát nem cuki ahogy alszik? (link)
édes...azért kicsit durva egy majd 3 perces videó arról, hogy egy kiskutya alszik...cukki-cukki de azért nem ennyire.. :) ennél sokkal aranyosabb vidik is vannak fenn.
egyébként nekem is van 4 sheltiem :) szóval én nézegethetem őket élőben
Ha jó a rábeszélő képességetek menni fog!
Nekem 6 év könyörgés után csak megtengették;)
Nem vagy az!
Csak egy kutyus tényleg nagy felelősség.
Nekünk régen volt egy spánielünk. Még óvodás lehettem, amikor elvitték.
Alsóban lehettem 2.-os amikor elkezdtem sírni kutyus után, vagyis hiányzott a spániel Csöpi.
Azután elkezdtem ragaszkodni az állatokhoz, volt rengeteg macskám, egerem, tengerimalacom, hörcsögöm, sünim:D stb:D Mindenféle állatkát befogadtam bár anyuék nem valami állatszeretőek. De én addig nyúztam őket míg meg nem engedték:D De a kutyát sose engedték mivel bacsi parton lakunk, és nyaraltatunk.. és mivel a "vendégek nem szeretik a kutyákat" címszó volt érvényben nem is szólalhattam, meg, hogy nekem kutya kell. Közben lovagolok is 4 éve, bár azért is nagyon megkellet dolgozzak.
Aztán anyunak a barátnőjénél születtek keverék kutyusok és az egyikbe beleszerettem, de mivel nagy kutyusok lettek parányi esélyem se volt. Aztán 3 hónapig minden nap nézegettem a kutyusokat, meg anyunak mondogattam. Aztán volt egy műtétem, és anyu kijelentette, hogy amiért jól bírtam, tűrtem a fájdalmat kaphatok egy kistestű kutyust.
Menhelyeken keresgéltem, de nem találtam olyan kutyust aki hozzám való lenne. Teljesen elvoltam keseredve, mert anyu bármikor meggondolhatja magát. Aztán rátaláltam Pegre (Pegara):)
fajtatiszta Havanese kiskutyus.:) 3-man voltak testvérek, volt egy hófehér is, elvileg ő lett volna, de amikor mentünk értük, megfogott ez a kis tündér:D
Azóta anyu "utálja" mert vannak szobatisztasági problémái:S
De nem érdekel imádom imádom imádom:)
Remélem te is szerencsével jársz:)
De tényleg hatalmas felelősség egy kutyus, és nem csak annyiból áll az egész, hogy "milyen cuki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!