Segítséget kérnék!?
Jól értem, hogy a kutya 15 éve egész nap vonyít??? Ezt azért nehéz elhinni...eddig miért nem tettetek semmit?
A jegyzőhöz, önkormányzathoz lehet bejelenteni, hogy a kutya egész éjjel vonyít, figyelmeztessék a gazdát, vagy tegyenek valamit.
Egyébként ha 15 évet kibírtatok, akkor a maradék kis időt miért nem bírjátok elviselni? Nem rosszindulatból mondom, de egy 17 éves kutya már nem él sokat :(
(Csak zárójelben jegyzem meg, remélem, nem elpusztításra gondoltatok!!!)
Nem értem, miért lettem lepontozva??? Mi rosszat, nem hasznosat mondtam? :O na mindegy...
Nem "jegyzőkönyv", hanem jegyző :) Magyarországon Ő az állatvédelmi hatóság...Szerbiában nem tudom, hogy kinek kellene szólni...ott is valamilyen helyi hatóságnak, aki ezzel foglalkozik.
Mérgezést felejtsétek el! Ha a gazdival nem tudtok zöld ágra vergődni, akkor hatóságot értesítsétek!
Azt továbbra sem értem, hogy a többi szomszédot 15 éve nem zavarja a dolog? Eddig Apukád vagy Te miért nem tettetek valamit az ügyben?
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 15 évig tűrtök, és most akartok csak lépni...másrészt ha a kutya valóban 17 éves, akkor tényleg tuti, hogy nincs sok hátra neki még akkor sem, ha tök egészségesnek látszik
Kösz :)))
Egyébként tényleg úgy gondolod, hogy a konzerves kérdést e kérdés feltevője írta ki? Mondjuk meglehet...
De tényleg nem értem, hogy 15 éve tűrték, a szomszédok is, mindenki? Most meg el akarják tüntetni csórikámat...egyáltalán tuti, hogy 17 éves? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!