a TESÓJA -> [link] és az tuti hogy tesók mert én választhattam ki az alomból és ott volt ez a kutya is de kis korában nyeszlet volt ezért az enyémet választottam rá nézek a kutyára az ideg rá ... mit adjak neki?talán férges?de kapot féregtelenítőt hát nem tudom vagy esetleg .... nem tudom
Megerősítem: tényleg lehet több apa egy alomban. Amúgy a napi 1kg csirkefarhátnál sokkal olcsóbban megúsznád az etetést, ha valami középkategóriás táppal etetnéd a kutyát. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel is egészségesebb lenne számára. Persze lehet neki hetente 1-2darabot adni, de azon nevelni nem tesz neki túl jót. Ha fajtajellegű, ha más keverék sose fog ilyen koszton nevelkedve kiizmosodni.
2012. jan. 22. 22:42
22/31 anonim válasza:
Szerintem is keveréked van, nem is hasonlít egy amstaffra. Teljesen más a feje, a testfelépítése.
Egyébként nem hülyeség az egy almon belüli kölykök két vagy akár három apától való születése, ugyanis a kutyáknál nem úgy van, mint az embernél, hogy egy nap x időben termékeny, hanem ez az idő elhúzódik, így aztán az érett peték megtermékenyítése nem csak egy kanon múlhat. Normál esetben persze egy kantól vannak a kicsik, de egy szaporítónál, vagy kóbor kutyáknál több apától születhetnek a kölykök.
Szóval a nagy harci helyzet az, hogy jól át lettél ejtve ezzel a kis kutyussal.
2012. jan. 22. 22:46
23/31 anonim válasza:
Szegényke tényleg nem is olyan. Rendes tápot etess vele, ne ilyen farhátakat... Csemegének még elmegy, de hogy azon éljen??
2012. jan. 23. 00:17
24/31 anonim válasza:
Szerintem mindkét kutya keverék. A második kb bandog, a Tied meg megmondhatatlan.
1 kg farhát mennyi most? 150-200 Ft? Annyiért inkább vegyél neki tápot(lidl-ben van egész tűrhető 200 FT/ kg)..A farhátnak kb 60-70 %-a csont.
2012. jan. 23. 13:42
25/31 anonim válasza:
Milyen kutyák voltak még ott, ahonnan hoztátok? Dobermann? Vizsla? Leginkább ezekhez hasonlít a feje. Más képed nincs róla? A tesója meg masztiffos beütésű, vagy bandog, amit írt valaki előttem.
2012. jan. 23. 13:56
26/31 anonim válasza:
Milyen színű volt a bőre a szaporitonak?Miért veszel egy kutyát fajta ismeret nélkül?Miért nem ismered meg a szaporitot mielőtt pénzt adsz a kezébe?
2012. jan. 23. 15:32
27/31 anonim válasza:
Mer' azt hitte, hogy "ócó ész jó"!
2012. jan. 23. 16:25
28/31 anonim válasza:
A farháttal való etetésről még annyit mondanék, hogy ha egy kilót adsz neki minden nap az 6000 Ft egy hónapban. Én két kutyát etetek 6000 Ft-ból Josera Active táppal, aminek nem kicsivel jobb a tápértéke, mint a csirkefarhátnak.
Nem árt néha utánaszámolni a dolgoknak.
2012. jan. 23. 19:32
29/31 anonim válasza:
Szerinted ilyen szöveggel meg mentalitással költ ennyit a kutyájára?Mert szerintem még a felét sem!Az a legnagyobb nyomora h neki nem olyan p.i.m.p. a kutyája mint a tesoja.NEked nem valo staff aki csak a külső miatt veszed.Verd a fejed a falba h átvertekés most szivd meg a levét h ennyire okos vagy!
2012. jan. 23. 19:40
30/31 Akiteki válasza:
Szerintem pénzt sem adtak érte, a falu szélén felcsinált valaki egy staffordnak kikiáltott szukát, aki szintén nem is hasonlított rá, de úgysem tudja senki, milyennek is kéne lennie. Aztán jól szétosztogatták a kölyköket. Így megy ez felénk is. Múltkor valaki a menhelyről akart kihozni egy stafford szukát, mert a 8 hónapos kanja már nagyon kanos. Másfél órát prédikáltam, de nem hiszem hogy értette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!