Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Staffordshire terrier egy...

Staffordshire terrier egy alomba ekkora eltérés lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy 6 hónapos staffordshire terrierem

de az enyém a tesójához képest olyan mintha egy 1 éves és egy 3 hónapos kutyát hasonlítanánk össze mind a kettő szuka kutya

Az enyém kb 23-25 kg körül van a tesója pedig kb 30-35 kg

ez elég nagy eltérés

képek

ez az ÉN kutyám -> [link]

a TESÓJA -> [link] és az tuti hogy tesók mert én választhattam ki az alomból és ott volt ez a kutya is de kis korában nyeszlet volt ezért az enyémet választottam rá nézek a kutyára az ideg rá ... mit adjak neki?talán férges?de kapot féregtelenítőt hát nem tudom vagy esetleg .... nem tudom

2012. jan. 22. 21:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%
és lehet lepontozni, örömmel várom!
2012. jan. 22. 21:27
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezért nem kell törzskönyv nélkül venni kutyát:)
2012. jan. 22. 21:29
 13/31 A kérdező kommentje:
nem pontozlak de én nem hinném hogy ilyen bu zi lenne ...
2012. jan. 22. 21:30
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott rögön eszembe,hogy nem 1 apától vannak! Ez nem vicc! Kutyáknál ,ha a tüzelés alatt több kan is befedezi,akkor egyszerre lehet terhes az összes apától is akár. Szerintem a másik kutya meg sokkal idősebbnek néz ki,mint 6 hónapos. A két kutya között lenne az ideális 6 hónapos stafi,valami itt nagyon nem stimmel. Törzskönyvük van?
2012. jan. 22. 21:32
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Páromnak 6 hónapos a fiú staffordshire terrierje..kis dundika:)nincs felvágva a füle.a te kutyád nem eredeti sajnos...a fejformán látszik,meg a testalkatán is.
2012. jan. 22. 21:34
 16/31 Akiteki ***** válasza:
88%

Nekem a másik feje sem igazán amstaffos.

Nem kell röhögni, inkább fakadj sírva, hogy átvertek.

Vagy több kutya fedezte be a mamát, vagy már a szülők is keverékek és most előjön a kölykökben a többféle fajta, amiből vannak.

2012. jan. 22. 21:43
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a másik se amstaff. A fejformája teljesen más. De a tiéd az pedig pláne nem. Csúnyán rászedtek.
2012. jan. 22. 21:51
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha van törzskönyv meg szerződés, akkor sürgősen reklamálj a tenyésztőnél. Ha nincs, akkor íg jártál, legközelebb ha fajtakutyát akarsz, akkor rendes tenyésztőtől vegyél :)

Amúgy tényleg lehetséges egy alom több apától, hiszen a szukákban egyszerre több petesejt is megérik, és ha rövid időn belül több kan fedezi be, akkor nem fognak a petesejtek válogatni, hogy kiét engedik be. Aki gyorsabb, az győz.

2012. jan. 22. 22:00
 19/31 Akiteki ***** válasza:
59%
Összehasonlításképpen egy gyönyörű amstaff. Ezek a kutyák picit sem hasonlítanak ilyenre: [link]
2012. jan. 22. 22:15
 20/31 anonim ***** válasza:
Csúnyán átlettél verve, a tied tuti keverék, a másik is gyanús. Mehetsz háborogni a szaporítóhoz akitől vetted.
2012. jan. 22. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!