Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tápos kérdés!? (többilent)

Tápos kérdés!? (többilent)

Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni,hogy mennyi fehérjének és mennyi zsírnak kell lennie egy felnőtt tápban?Előre is köszönöm! :)
2012. jan. 21. 12:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Műtét után lábadozó kutyáknak is szokták ajánlani a magasabb energiatartalmú tápokat. Akkor vedd először azt, max kevesebbet kap. És ha felgyógyult teljesen akkor meglátod, hogy mennyit is mozog, de akkor szerintem (csak saját vélemény) elég neki a rendes felnőtt táp, hiszen nem nagyon fogtok versenyre edzeni.

Mondjuk nekünk orosz agarunk volt, aki szintén lábát törte, elég volt a normális táp neki, bár 15éve falun elég nehezen is lehetett beszerezni másfélét. Versenyre sose készültünk vele, az étvágya és az aktivitása nem változott semmit miután felépült. De jobb, ha megkérdezed őket.

2012. jan. 21. 13:16
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Igazából ő sem fog már versenyezni,mert ez lesz a második műtéte..kutyaiskolába fogom hordani,de agility meg ilyesmi nem lesz :)
2012. jan. 21. 13:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha nem haragszol meg kérdezhetem,ki és hol műtötte a kutyádat?
2012. jan. 21. 18:31
 14/19 A kérdező kommentje:
igazából fajtamentőknél van még a kutya,és nem tudom ki műtötte,de vár rá még egy műtét ha gondolod megkérdezem a fajtamentőket! :)
2012. jan. 21. 18:33
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia, mivel semmi komolyabb igénybevételnek nem lesz kitéve a kutya, tehát az átlagostól többet nem vársz el tőle, ezért szerintem nyugodtan adhatod neki a sima felnőtt tápot, nem kell a magasabb energiaszintű sporttáp.

De van itt köztünk egy tapasztalt agaras is kérdezd meg/várd meg a véleményét, de a fajtamentőknél is érdeklődhetsz, biztos segítenek.

2012. jan. 21. 18:37
 16/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi szépen! Hát igen,csak attól jobban hízik,mert most nagyon sovány a minimális súlyát sem éri el...ezért szeretnék egy olyan tápot,amitől hízik :)

2012. jan. 21. 18:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Ok!Köszönöm!
2012. jan. 21. 18:42
 18/19 anonim ***** válasza:
A hizlalás más kérdés :), akkor nyugodtan mehet neki a magasabb energiatartalmú táp is, csak fokozatosan kezd majd adni, ne hirtelen akard, hogy hízzon 5kg-t. Ha meg elérte az ideális súlyt, akkor azt elég csak szinten tartani. Esetleg azt is csinálhatod hogy egy rendes felnőtt tápot egészítesz ki főtt hússal+rizzsel.
2012. jan. 21. 18:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor úgy lesz :) Sokat segítettek! :)
2012. jan. 21. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!