Honnan tudnék segítséget kérni ivartalanítás ügyben?
Nem téged szóllak meg, de 7800 Ft egyáltalán nem sok az ivartalanításért, még a Zöld Zebrás akció keretében is 9000 Ft-ba kerül egy kan kutya (mondjuk ez Pest megye).
Ha felelős gondolkodású állatorvost találsz, biztos, hogy ad lehetőséget részletfizetésre, mert fontos lesz neki.
Minden rosszindulat nélkül, ha ennyit nem tudtok kifizetni, akkor mi lesz majd az éves oltásoknál? (Kombinált+veszettségi kb. 4-5000 Ft/db)
De ettől függetlenül inkább kapjon a kutya Tesco-s tápot, minthogy az utcán pusztuljon el, tényleg nem letolásból kérdeztem.
A kutyáimnak minden oltása megvan, és mindent megkapnak amit csak kell. A 13 éves kutyánkat is kezeltettük, amikor beteg lett! És soha nem megy vissza az utcára!
Azt hittem itt kaphatok értelmes válaszokat, de néhánytól eltekintve úgy látom,hogy nem.
Na megoldodott?
Te meg szálj már le a kérdezőről valószínűleg akinek nincs net-e annak nem is sok pénze lehet ivartalanítani.
Szóval nem kéne piszkálni képzeld el nekem sincs ivartalanításra pénzem és van netem sőt anyuéknak is van netje sőt még a bátyámnak is van sőt így van 3 gép a házban mert kell a kutyára meg ivartalanítan nem a neten sporoltam hanem elmentem anyuékhoz dolgozni 10 hétig és így összegyűlt a műtétre a pénz és még mindig van netünk hihhetetlen nem?Erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!