Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miben vittétek haza a kölyökku...

Miben vittétek haza a kölyökkutyát?

Figyelt kérdés

Egyedül mennék érte, de nem tudom miben vigyem haza. Kézben nem tudom, mert vezetek.

Ti hogy vittétek haza a kutyátokat? Esetleg hívjak magammal valakit?

2012. jan. 20. 22:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
kutyaszállítóban. Úgyis kell majd neki,megveheted már most
2012. jan. 20. 22:13
 2/15 anonim válasza:

Jajj, de aranyos belegondolni... :)

hát, több lehetőség áll fent, hívhatsz valakit, aki a kezében fogja(mi így vittük mindkettőt haza, mindkettőt én fogtam, miközben apu vezetett), vagy ahogy mondta az egyik előttem szóló, megveheted neki már most a szállítót, csak még olyan kicsi lenne benne és bármi történhetne, felborulhatna, stb... én mindenesetre az első verziónál maradnék. :D

2012. jan. 20. 22:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Vigyél magaddal valakit,az a legbiztonságosabb.Egy kiskutyának alapból szokatlan és rossz,hogy nincs vele a mamája.A kutyaszállító azért tartom rossz ötletnek,mert lehet nem lenne meg benne nyugodtan és rosszul esne neki.Nem hinném hogy örülnél neki,hogy az első élménye veled kapcsolatban az,hogy bezárod egy kis helyre.Meg téged is zavarna vezetés közben ha nyugtalankodik.Ha lesz veled valaki,ő a haza úton tud a kutyussal foglalkozni,Te pedig tudsz a vezetésre koncentrálni.
2012. jan. 20. 22:21
 4/15 anonim ***** válasza:
Vigyél magaddal valakit! Az én kutyusom az ölemben utazott hazáig. Barátnőmék kutyájáért pedig én mentem el vele, ő kosárban volt és hátul ültem vele.
2012. jan. 20. 22:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Én örömmel mennék veled,ha esetleg Vas megyében laksz...
2012. jan. 20. 22:34
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék hülyeséget mondani, de egy nagyobb kartondozoz? MI abba hoztuk el a 2 kiscicát, igaz útközben volt aki simogassa, foglalkozzon vele, de pl piros lámpánál be tudsz nyúlni a dobozba megsimizni, vagy valami. Amúgy miyen hosszú útról lenne szó?
2012. jan. 20. 22:47
 7/15 Akiteki ***** válasza:
Doboz, benne rongy. Vagy hátsó ülés lehajtva, rajta pokróc. A kiskutyákat hamar elringatja az autó, jó eséllyel végig aludni fog.
2012. jan. 20. 23:03
 8/15 anonim ***** válasza:
Mi a tenyésztőtől kaptunk egy baromi nagy dobozt, abban hoztuk haza. Azt semmiképpen sem ajánlom, hogy ölben szállítsd, mert elég sok kiskutya hány, bepisil, bekakil útközben. Mindenképpen ajánlatos magaddal vinni valakit, hogy legyen aki figyel a kutyusra, a hátsó ülésre betesztek egy kartondobozt, azt kibélelitek újságpapírral és valami ronggyal, hogy ha netán baleset történne ki tudjátok cserélni alatta.
2012. jan. 20. 23:14
 9/15 anonim ***** válasza:
Doboz mindenképpen legyen, akkor is, ha lesz segítőd, hogy ne őt rókázza össze, ha esetleg rájön az inger :))
2012. jan. 21. 00:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Mi kézben vittük haza, noha 3 autó van a családban. Ha van rá lehetőséged, akkor egy kutyaszállító boxot vegyél, ha nem akkor egy erős doboz, egy láda, amire teszel valamit is megteszi.
2012. jan. 21. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!