Miért nem szedik fel a kutyatulajdonosok a sz@rt a
kutyájuk után?
Figyelt kérdés
Bp-n Káposztásmegyer II-n lakom, és nagyon elegem van már abból, hogy bűzlik az egész lakótelep a kutyasz@rtól, és nagyon oda kell figyelni hogy hová lép az ember.Miért ilyen igénytelenek a mélyen tisztelt kutyatartók?A másik kérdésem, hogy egy panellakásba miért kell kutya?A kutyatartókat nem foglalkoztatnak olyan apró dolgok, hogy a kutya miután végigszagolta az összes sz@rt az utcán, és beleért az orra, vagy nyalogatja a saját seggét p@csét, utánna meg a gazdája kezét, arcát nyalogatja?Vagy hogy felfekszik az ágyra amikor köztudott hogy tele van kórokozókkal?
Én is sokszor meglepődök, hogy a városban simán elnézik egyesek, hogy a kutyájuk a járdára sz..ik. Múltkor épp egy anyuka két kisgyerekkel, egyik totyogós, másik a babakocsiban. Megálltak, míg a kutya a járda közepére csinált, majd elegánsan továbbsétáltak. Néztem egy darabig, de nem reagáltak. Ezért utána mentem és mivel nálam mindig van zacskó, a kezébe nyomtam egyet és mondtam, hogy tanítsa meg a gyerekeknek is, hogy ezt így kell. Elég randán nézett rám, de megcsinálta.
2012. jan. 20. 21:38
22/27 anonim válasza:
Nekem sincs ínyemre hogy hetente kutyaszarba lépek, én felszedem az enyém után és ha van a környéken (általában van) akkor a más végtermékét is mivel nekem egy kistestű kutyám van, és zacskóm amiben még sok a hely. Engem mondjuk az bosszant fel hogy, a kistestű kutyámnak a végtermékét ´nagyítóval keresem´, és mégis feltudom szedni, akkor a ´nagy kutyások´ miért nem?
2012. jan. 21. 22:11
23/27 anonim válasza:
ha ennyire unatkozol,menj és szedd fel őket.
nekem az emberekből van elegem sorolhatnám másnap reggelig,hogy miért.
ha nem tetszik a rendszer költözz tanyára.
2012. jan. 21. 23:33
24/27 anonim válasza:
az meg,hogy panellakásba miért kell kutya rohadtul semmi közöd hozzá nem a te lakásod és nincs jogod ítélkezni
ennyi erővel panelba miért kell gyerek?
2012. jan. 21. 23:35
25/27 anonim válasza:
Én átdobálom a szomszédba.
2012. jan. 23. 15:51
26/27 anonim válasza:
Miért kell a kérdezőt minősíteni? Néha úgy érzem, mintha nekünk kutyásoknak nem lenne önkritikánk. Igen, nekem is van momentán három kutyám, és igen, minden nap sétáltatom őket, és igen, összeszedem a kakájukat, és igen jól neveltek is. De azért úgy őszintén, ha körbenéztek a környéketeken élő kutyások között a magunkfajták vannak többségben, vagy a neveletlen kutyás szart össze nem szedők?
Ha ez utóbbi, akkor ne kérjük már ki magunknak a kérdező véleményét a nevükben, mert én speciel pont ugyanúgy utálom őket, mint a kérdező, annak ellenére, hogy fanatikus kutyás vagyok én se szeretek szarba lépni.
2012. jan. 23. 17:32
27/27 anonim válasza:
Én sem értem miért esik nehezére. Jó ha bokor alá vagy olyan helyre szarik a kutya ahol tuti nem jár senki oké. Mondjuk nem értem az emberek a cigi csikket, üdítős flakont, sörös és üdítős pléhdobozokat, papírzsepit, zacskókat, maradék kaját, meg még nem sorolom miket (pl. kotont...) eldobálni. Mellesleg láttam már szaros babapopsi törlőkendőt eldobva 3 méterre a kukától a parkban. A mienk amúgy kutyasétáltató park,mindenki így ismeri, mégis van aki utálkozva nézi a kutyákat, ha tolja a babakocsiját ott, mert a közepén játszótér van (kerítéssel körbekerítve) és van olyan kutyás hogy azt mondja "Minek szedjem fel a kakát, ez kutyás park?!" Na ja de ha senki nem szedi fel mi lesz egy idő után? Én felszedem ha látom, kivéve ha elfut mire odaérek és nem látom hova csinálta, vagy koki sötétben, mert nem tapogatok szar után, de amúgy igen, felszedem én is, párom is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!