Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem szedik fel a kutyatu...

Miért nem szedik fel a kutyatulajdonosok a sz@rt a kutyájuk után?

Figyelt kérdés
Bp-n Káposztásmegyer II-n lakom, és nagyon elegem van már abból, hogy bűzlik az egész lakótelep a kutyasz@rtól, és nagyon oda kell figyelni hogy hová lép az ember.Miért ilyen igénytelenek a mélyen tisztelt kutyatartók?A másik kérdésem, hogy egy panellakásba miért kell kutya?A kutyatartókat nem foglalkoztatnak olyan apró dolgok, hogy a kutya miután végigszagolta az összes sz@rt az utcán, és beleért az orra, vagy nyalogatja a saját seggét p@csét, utánna meg a gazdája kezét, arcát nyalogatja?Vagy hogy felfekszik az ágyra amikor köztudott hogy tele van kórokozókkal?
2012. jan. 20. 15:27
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam rászólni egy kedves honfitársamra, és az volt a válasz, hogy szed fel te ha nem tetszik.Akármenyire is utálom azt hogy hetente 3x belelépek egy szarbe, azért nem fogom felszedni más után.Egyébként mit csináltam volna, üssem meg?Na mindegy, nem fröcsögök tovább, csak azért borultam ki, mert most is mehetek cipőt takarítani.
2012. jan. 20. 16:05
 12/27 anonim ***** válasza:
12%
Hát mert vannak plázacicák akik azt mondják hogy "hozzá nem érek ehez a sz*rhoz" és ott hadják.
2012. jan. 20. 16:15
 13/27 anonim ***** válasza:
92%

Na, akkor elmondom az ultimate működő technikát - amit magam is mindig alkalmazok az igénytelenebb kutyás társaim ellen.

Kétféle van, kedvemtől függ, hogy melyiket választom. A lényeg, hogy mindig legyen a zsebedben zacsi. Az egyik, hogy totál naivitással szólok neki, hogy:

- Elnézést, látom elfelejtett zacskót hozni! Még az szerencse, hogy épp itt vagyok így össze tudja szedni! (És közben nyújtom oda a zacskót, nyomom bele a kezébe, de tök kedves maradok, és igyekszem elhitetni, hogy tényleg elhiszem, hogy csak elfelejtett zacskót hozni)

A másik, amihez már gyomor kell, de rémesen megalázó a másik embernek, és gyönyörűen bizonyíthatod a szellemi fölényedet (mehet hozzá a fölényes mosoly is):

- Elnézést nem gond, ha összeszedem a szart a kutyája után? Csak hogy a következő sétánál nehogy belelépjenek. (És már le is hajoltam, fel is szedtem, be is csomóztam) Megtenné, hogy kidobja? Köszönöm szépen, viszontlátásra!

Hidd el az ember saját lelkének is jobb érzés egy ilyen hozzáállás, mert ha felhergeled magad, akkor te is ideges vagy, arra vissza lehet ugatni, érezheti úgy a másik, hogy te voltál paraszt, szóval sem pedagógiailag sem a saját lelki békéd miatt nem éri meg.

Viszont ha a fenti kettő közül valamelyiket eljátszod egy párszor, azzal már lehet, hogy elérsz valamit.

2012. jan. 20. 16:30
 14/27 anonim ***** válasza:
80%
Én szedem a kutyám után. Engem is baromira idegesít, hogy lépten-nyomon aknákat kell kerülgetnünk. Ma pl. 10 cm-re rakta le az én kutyám a sajátját a másikhoz. Imádkoztam, hogy amikor befejezi, bele ne lépjen. Szerencsére nem tette. Az én kutyám kakijával együtt felszedtem a mellette levőt is. De undorító egyébként és tényleg csak intelligenci kérdése.
2012. jan. 20. 16:38
 15/27 anonim válasza:
36%

"Úristen...puccos nagyvárosi köcsög vagy te is. Na az ilyeneket utálom. Inkább nem mondok véleményt"

Pedig nagyon érdekelne ? Az igénytelen válaszod . Gondolom ezek után te is nagy kedvenc tartó vagy ,aki még se tud lehajolni mikor végzett a kutyuskája !!

Nekem nem a panel kutyatartókkal van problémám csak azzal hogy mindig bele lépek a piszokba. Ja és a legjobb nyáron lent voltunk a játszótéren ,több gyerekkel és 1 nő meg oda engedi a homokozóba a kutyát mikor szóltunk hogy azonnal vigye ki még neki állt feljebb hogy az ő kutyája szereti a gyerekeket. Ja kösz de mi nem a kutyáját. Ja a 7 voltam

2012. jan. 20. 16:42
 16/27 anonim válasza:
0%
ja bocs a 6 voltam :
2012. jan. 20. 16:43
 17/27 anonim ***** válasza:
85%

Mi is szedjük a kakit utána. Te meg kedves kérdező ne is tarts kutyát, én alapban nem bírom az olyan embereket, akik utálják a kutyákat, mert ebből ez jött le. Mi különbség a panel lakás és a kertes ház közt? Ott is bejöhetne a lakásba. Tudod mit? Nálunk az ágyban alszik.

Mellesleg, más a gyerekét csókolgatja, holott előtte mikor nem figyelt a homokozóban túrkált, és ki tudja miket fogott meg. Ja és fertőtlenítsd a lift ajtaját, az összes kilincset és csengő gombot, a boltok kilincseit, mindent.

Nem mellesleg állítólag a kutyák nyálában kevesebb baci van mint a mienkben. Egy egészséges, oltott kutyától nem lesz bajod, te kis "antibakteriális" ember.

Jesszum....

2012. jan. 20. 18:35
 18/27 Szilvi & Argos ***** válasza:
78%

Akkor sorban:

Azért nem szedik fel...mert lusták, igénytelenek, carnak bele az egészbe...én mindig összeszedem utcán, lakótelepen, parkban, kivéve, ha a kutyám eldugja bokor kellős közepébe, a környéken található egyetlen jó magas gazba, vagy úgy rákaparja a földet, hogy nem is lehet megkülönböztetni a földtől :D Ja, és a Duna-parton sem szedem, mert elbújik nádasba, bokorba, és oda nem mászok utána, mellesleg kuka sincs egy hosszú távon.

De tényleg undorító a sok ürülék. Vmelyik nap a kerület központjában egy óvoda melletti zöld területen mentünk át, hogy elintézze a dolgát az ebem, de fél órát szimatolt, lépkedett undorral a képén, mert nem volt egy négyzetméternyi ürülékmentes terület sem :O természetesen összeszedtem a terméket. De azt én sem értem, hogy itt miért nem szedik a kutyások, hiszen naponta 3-szor járnak ide...ők nem lépnek bele?

Panellakásba miért kell ember???

Igen, a kutyám szimatolja az ürüléket, de rászólok, és nem ér hozzá...igen, mosakszik...de nem nyalja a kezem, az arcomat még annyira sem, és főleg nem alszik az ágyamban!!!

2012. jan. 20. 20:59
 19/27 Szilvi & Argos ***** válasza:
Az lemaradt, hogy bár most kertes házban élünk, Argos éjjel bent alszik...és az elkövetkező 1-2 éven belül költözés valószínű, talán éppen vissza panelba, ahol előző kutyámmal éltünk.
2012. jan. 20. 21:00
 20/27 anonim ***** válasza:
75%
Sose értettem, hogy mi ez a nagy kutyaszar probléma, ugyanis nem járok Budapestre. Aztán tavaly mégiscsak felmentem éppen egy kutyás szemináriumra, és teljesen megdöbbentem attól, ami kutyaszar menniységet ott az utcákon láttam! Komolyan ilyen igénytelenek a fővárosiak a környezetükre? (Nem csak kutyaszar, hanem szemét, cigaretta csikk, emberi vizelet, szörnyű!) Nálunk vidéken nem állítom, hogy mindez nem fordul elő, de itt ha kimegyek az utcára, akkor keresnem kell a kutyaszart egy darabig, mire találok egyet, ott meg bármerre néztem, mindenütt kutyaszart láttam.
2012. jan. 20. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!