Melyiket választjátok és miért? Kutya a lakásban vagy udvaron?
Figyelt kérdés
Milyen kutyátok van?2012. jan. 20. 12:16
1/18 anonim válasza:
Én a kinti-benti tartásra szavazok. Egyébként bulldogok.
2/18 anonim válasza:
terrierek,kinti benti tartás szintén.
3/18 anonim válasza:
Kinti-benti. Mert nagyon ember centrikus, igényli a társaságot és így többet is tudok vele foglalkozni, nem utolsó sorban családtagnak számít.
Mondjuk rövidszőrű, de az más kérdés, mert kint is lenne neki szigetelt, fűtött helye.
4/18 anonim válasza:
kicsi/közepes termetű játszótéri pedigrés rövidszőrű, és lakás... bár panelban nehéz lenne máshol tartani :D
5/18 anonim válasza:
nálunk kinn-benn vannak, most 6 de átlagban 4 kutyám van :) szerintem fontos a folyamatos emberi kontaktus a kutyáknak
6/18 anonim válasza:
Foxink van, kint is van háza, de általában ott szeret lenni ahol mi vagyunk. Minek a kutya, ha semmi kapcsolatunk nincs vele, mert ő odakint van, mi meg idebent? Este aludni mindig kivonul a házába, de amíg ébren vagyunk, itt van velünk. Felőlünk maradhatna bent éjszakára is, de befogadott kutyus, az előző helyén kinti kutya volt, és nem enged a házikójában való alvásból.
7/18 anonim válasza:
Németjuhászom van , és az udvaron van a helye.Nem szoktam beengedni a lakásba mert sáros ilyen időben , valamint van szigetelt háza amiben aludni szokott.
Mivel rideg tartásra "tervezték" ezért nem engedem be estére sem , csak ártanék vele neki.
8/18 anonim válasza:
Kinti Tosa-inu. Én szerettem volna kinti-bentinek de a szüleim nem engedték :'(
9/18 anonim válasza:
Nálunk is kinti-benti tartás van, illetve az egyikük tkp. nem is megy ki a kertbe, mert sétánál intézi a dolgát, meg kijátsza magát, a házőrzésért meg nem rajong :)
10/18 anonim válasza:
Csak benti, mivel lakótelepen lakunk. Ha családi házban laknék, akkor kinti-benti lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!