Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Acana, Orijen vagy Taste of...

Acana, Orijen vagy Taste of the wild?

Figyelt kérdés
Melyiket és miért ajánlanátok egy agárnak? Előre is köszi :)
2012. jan. 18. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem nincs semmi hatással a törött lábra, kölyköknél nem szokták ajánlani a túl magas fehérjetartalmú tápokat.
2012. jan. 18. 19:32
 12/14 Rotis_lány ***** válasza:
Szerintem nincs összefüggés. De ebben lehet az állatorvost kellene megkérdezned.
2012. jan. 18. 19:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem, hogy inkább vegyél egy kis kiszerelést abból amelyik neked a legszimpatikusabb és ha nem jó (elkezd fogyni, megy tőle a hasa...), akkor próbáld ki a következőt, de ha beválik, akkor maradj annál. A tápváltás amúgy is 1-2hetes procedúra általában, mert ha hirtelen történik az megviseli a kutyák gyomrát és nem is tesz túl jót a gyakori váltogatás. De mondjuk ha félévente vagy évente váltogatod őket az már más, de egy márkán belül is van többféle, azokat is váltogathatod (ez is tápváltásnak számít).
2012. jan. 18. 19:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm!Igazából még most is kevesebb a súlya mint kéne..ez mondjuk aggaszt..és szeretnék olyan tápot,amivel felerősíthetem,hogy egy kicsit felszedjen magára :)
2012. jan. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!