Milyen tápot javasoltok?
Happy Dog, Acana, Orijen, Belcando, Eukanuba, stb.
Ezek mind jó minőségű tápok!
Én a Happy Doggal etetek, nekünk ez bevált.
Mennyit tudnál rájuk szánni?
Itt egy félkész összehasonlító táblázat néhány táppal, hogy kb. mennyibe kerülne a kutya etetése:
Az etetési útmutatókat és az árakat is a netről szedtem, boltja és kutyája válogatja, de egy alapot szerintem ad.
Tudnék ajánlani többfélét is, de nézd meg mennyit szánnál rá és abból válaszd ki a neked legjobban tetszőt.
Persze ezeken kívül még van rengeteg jó táp! Csak eddig ennyit sikerült összegyűjtenem.
Happy Dog
Én is ezzel etetek, nagyon jó minőségű de még is megfizethető.
M.-H. Alexandra:
Ha valaki segít kibogarászni azokat, akkor szívesen beleírom (a HD oldalán az etetési útmutatón teljesen más képek vannak és nincs odaírva a nevük, mint a tápoknál, ott viszont nincs etetési...)
Vagy ha azzal etetsz és megírod nekem az is jó.
Esetleg bárki bármit hiányol, ha megadja az adatokat bővítem, meg amúgy is, de azért nem 2perc volt idáig se eljutni :)
Köszi! Jó ez az oldal, a felnőtt HD tápokból párat beírtam, táblázat frissítve :)
Oké, köszi majd írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!