Royal Canin vagy Happy Dog?
Melyik táp a jobb? Az Acana és az Orijen sajnos túl drága nekem.
Esetleg van ezeknél jobb táp hasonló árban?
RC sokkal jobb, mint a Happy Dog.
De nézelődhetsz még: Brit/ Brit Care, Josera, Bosch, Nutra gold, Fitmin, Bento Cronen, Belcando tápok közt is,
Milyen kutyának lenne? Kölyök, felnőtt, mekkora?
Melyik RC-t nézted, mert többsége árban vetekszik az Acanával.
A közeljövőben elköltözöm itthonról, a mostani kutyánk édesanyámmal marad, én pedig szeretnék majd venni egy amstaffot, neki tervezek előre :)
Valóban jó árban van az Acana is, először nem néztem, hogy 18 kilós kiszerelésben van.
Ez esetben a kérdés Acana vs Royal Canin-re módosul.
Ezt néztem most ki, erről mi a véleményetek?
Akiknek ez vagy az a táp "nagyon bevált", kérem, osszák meg velünk, hogy ez pontosan mit jelent! A kutya mondta, hogy ízlett? Vagy vettek mellé egy időgépet és megnézték, hogy a kutya öt év múlva is egészséges lesz tőle, mígnem a másiktól kínok kínjai közt meghal?
Hagyjuk már ezt a marhaságot.
Mindkettő jó minőségű táp, csak a Royal ismertebb és drágább.
Bevált: Nem ment tőle a kutya hasa, kevesebb és jobb minőségű széklete lett, néhány hónap után látszott a bundáján, hogy egészségesebb, nem alakult ki a kutyáknál fogkő, jobban bírják a munkát, nem szellentenek és mindenféle hókuszpókusz nélkül megeszik a tápot.
Nálam ezt jelenti, ha beválik valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!