Keverhetek neki 2féle royal canin tápot, vagy sem?
Adsz neki egy hétig kevertet. Ha nem érzékeny a bélése, semmi gond, Ha meghajtja, befejezed a kevergetést.
Amúgy ugyanazon cég tápjaival kevesebb gond szokott lenni, mint két teljesen más gyártó tápja keverve.
már keverem neki pár napja, épp váltás miatt. De annyira jól érzi most magát.. Ezért gondolkodtam el a folyamatos keverés gondolatán.
Elhiszem , hogy te mindig mást adsz a kutyádnak és semmi baja, de nem kell ilyen cinikusnak lenned. Nem ismersz, ahogy a kutyámat sem. Régebben próbáltam több dolgot adni neki, de nem lehet, nagyon érzékeny a pocakja.csak tápot eszik, vetri care, vetri dmg cseppel, és husit, amit külön neki főzök.
holnap elmegyek a mostani állatorvoshoz, megkérdezni ő mit gondol, csak érdekelt volna, Ti mit hallottatok eddig állatorvosoktól.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
ma 21:00
Az állatorvosok legtöbbje nem nagyon van otthon a fajták jellegzetességeivel. Ráadásul az emésztés teljesen egyedi minden kutyánál.
Az enyémnek tök mindegy, mit adok. Egyik nap eszi az egyik fajta tápot. másnap, ha elfogyott, kap másfajtát. Kész.Nála tudom, nincs gond, ha nem ugyanazt eszi évekig. Ismerek viszont nem egy kutyát, aki akár csak húst kap a tápjához, már fosik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!