Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát szabad felvinni a...

Kutyát szabad felvinni a buszra? Ha igen akkor kell szájkosár is?

Figyelt kérdés
Egy csivava keverékről lenne szó.
2012. jan. 14. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én csak a budapesti helyzetet tudom. Ott ugyanannyi a jegy, mint egy embernek. Nálunk ugye ellenőrök vannak, akik vagy kérik vagy nem:) A póráz, szájkosár pedig minden kutyára kötelező...joggal!
2012. jan. 14. 20:45
 12/17 A kérdező kommentje:
De ha van rajta szájkosár meg póráz akkor biztos hogy felengedik??
2012. jan. 14. 20:47
 13/17 A kérdező kommentje:
100 százalék??
2012. jan. 14. 20:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Minden busztársaságnál benne van az utazási szabályzatban, hogy kutya pórázzal-szájkosárral szállítható, poggyászjegy vásárlásával -egy buszon csak egy kutya-, tehát köteles felengedni a buszos. Utoljára /vagy 5 éve/ 150 Ft. volt a 60Km-es jegy.
2012. jan. 14. 20:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd kipróbálom.
2012. jan. 14. 20:53
 16/17 Akiteki ***** válasza:
A kutyajegy valamivel olcsóbb, mint a diákjegy. Póráz és szájkosár kell rá (Vagy ha kicsi, olyan hordozókosár, hogy ne tudjon kijönni belőle). Valamint az érvényes oltási könyve.
2012. jan. 14. 22:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálunk poggyász2 vagy milyen néven fut a kutyajegy és annyi, mint a diák, tehát 50%-os.

Én úgy szoktam h egy egészet (régebben diákot) és egy kutyajegyet eddig és eddig. Póráz-szájkosár KÖTELEZŐ, de ha hátul vagyunk és nincs enki a közelben, akkor le szoktam venni róla a szájkosarat.

Ha ismerős sofőr jön, akkor még jegyet se ad, csak menjek nyugodtan :D

2012. jan. 16. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!