Milyen "ajtót" rakjak a kutyaházra?
Van egy 1,5 éves cane corsom.
Kinti kutya, és ezt nagyon jól tűri.
A házának az ajtajául eddig két padlószőnyeg-csík szolgált, ezeket azonban pár napja letépte, az őket felfogó deszkával együtt. A házon belül volt mégegy elválasztó, az egy vastag anyagú törülköző volt; azt is letépte.
Szőnyege is van, de azt is állandóan kiviszi a házból, és azzal játszik, rázza.., így a csupasz deszkán alszik, semmi hőszigeteléssel.
Szerintetek jó ötlet lenne a rongyokat visszatenni, és pl. paprika-srpével befújni (amivel pl. régen a szüleim fújták le a körmöm, hogy ne rágjam.)?
Vagy ti hogy oldanátok meg? Egyáltalán foglalkozzak vele?
ha be tudja jól fűteni a házát, nem kell rá semmi.
Én nagy papírdobozokat tettem a fára több rétegben. Ha elfogyott, újat raktam. De tehetsz szalmát is be. Bár még az idén nem volt annyira hideg. A mínuszok sem támadtak annyira.Tartós , nagy hidegnél kell komolyabban bebélelni a házat a szalmával .
Ismerem a kutyát, másnapra az egész kert be lenne borítva szalmával :D
De köszi a választ, esténként a szőnyeget mindig berakom neki, így hát vessen magára, ha kiviszi :)
Voltak annó jó kis mínuszos idők. Vettem szalmát, beágyaztam. Mikor nappal igazítani akartam, a ház közepe totál tisztára volt takarítva, a szalma meg szépen körben.
Aztán jött a papírdoboz és a hullámpapír. Kb 4 nap alatt szépen fel lett darabolva. Akkor csere és ment a következő adag.A papírnál jobb hőszigetelő nincs.
Köszönöm!
Ilyet még nem is láttam. Hol lehet beszerezni?
(Előző hozzászólásom a hőfüggönyre ment.)
Szalma éppenséggel lenne itthon, csak mint már mondtam, szétszórná.
Majd ha mínuszok lesznek, a kartont kipróbálom, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!