Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor kezd tuzelni a kutya...

Mikor kezd tuzelni a kutya mennyi idosen?

Figyelt kérdés
es mennyi idokozonkent vagy hany havonta hetente???
2012. jan. 13. 13:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Tudod, mivel nekem a kutyám fontos, így eléggé mellbe üt, amikor valaki felelőtlenül kijelenti, hogy márpedig az ő kutyájának kellenek kölykök, mert hát szuka és egyébként is.

A kérdésedből tisztán kilátszik, hogy még csak az alap dolgoknak sem olvastál utána. Ezekután, igen, sajnálom a kutyádat, hiába sértem vele a lelkivilágod.

Igazából az a válaszoló aki felvázolta CSAK az anyagi hátterét ennek az egész szaporításnak szerintem hiába tette, mert ettől nem hinném, hogy megtorpansz, hogy kölykök legyenek, akikkel csak az isten tudja mi fog történni. Nem a tájékozatlanságoddal van a gond, merthát nem mindenki megy utána elsőre a dolgoknak, hanem az, hogy emellé még olyan teoriáid is vannak, ami miatt ha leugatnak még be is sértődsz.

Még annyi, hogy ha még ennyit se jártál utána a dolgoknak a kutyáddal kapcsolatban, hogy mikortól ivarérett, akkor miért ne sajnálhatnám a kutyád, amikor kb valszeg dunsztod sincs, hogy mire van SZÜKSÉGE. Mert hogy nem a pároztatásra az is tuti...

2012. jan. 14. 12:05
 22/28 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha rám gondoltál, akkor csak a félreértés elkerülése végett mondom: egyáltalán nem csak a költségeket vázoltam.

De szerintem a kérdező amúgy is össze-vissza beszél, egyáltalán nem életszerű, hogy egy IGAZI tenyésztő elad neki egy tk-s kutyát úgy, hogy nem kérdezi ki/világosítja fel megfelelően...

Én legalábbis senkinek nem adok így kutyát.

2012. jan. 14. 19:34
 23/28 A kérdező kommentje:
erdeklodtem csak nem kolykoket akarok maris a kutyamtol..ez egy olyan oldal h masok segitseget velemenyet kerd ki..ez meg h tudatlan vagyok nem szegyenlem mer senki sem szuletett meg a vilag minden tudasaval csak is informalodtam...mindenki azt gondol amit akar :) koszike az osszes valaszt elolvastam figyelembe vettem meglatom hogyan fejlodik novekszik a kutyusom a donteseket ugyis csak a szerint fogom meghozni amilyenek a lehetosegei a kutyusnak..
2012. jan. 15. 10:31
 24/28 anonim ***** válasza:

KÉRDEZŐ!

Félreértesz, nekem semmi bajom nincs azzal, hogy az emberek kérdeznek!

Ezzel miért lenne baja bárkinek is?

(Egy talárom egyszer azt mondta, aki kérdez, hülye, aki nem kérdez, hülye is marad.):D

Na ez persze vicc, nem hülye, aki kérdez.:)

De az már inkább az, aki a 20 egyforma válasz ellenére is (miszerint ivartalaníttasd a kutyád, ha meg valóban van kézzelfogható törzskönyve, akkor is csak a tenyésztő válasszon neki párt.) úgy tűnik, nem hagyja meggyőzni magát.

Elég hosszú választ írtam, vettem a fáradtságot, hogy SEGÍTSEK Neked megérteni a miérteket.

És meg kell mondjam, kicsit csalódott vagyok, hogy nem érzem (még az utolsó hozzászólásodból sem), hogy valóban megértetted volna a lényeget.

Ennyi.

Nem vagy hülye, nincs harag, nem ócsárolni akarlak, csak a kutyádat megkímélni a tudatlanságodtól, amin hiába kérdezel, nekem úgy tűnik, nem akarsz változtatni.

2012. jan. 15. 11:03
 25/28 anonim ***** válasza:

21. válaszoló

Jó, de nagyrészt a költségek irányába terelted az érveket, nem rosszból, mert szerintem órákig lehetne sorolni az érveket hogy miért ne szaporítsunk kutyát.

2012. jan. 15. 17:05
 26/28 anonim ***** válasza:

Szerintem bőven írtam más érvet is, a költségeket "elrettentésnek" szántam, mert sokan azt hiszik, az egész elletési procedúra "ingyé van".

Aztán meg jönnek ide sírni, hogy jaj, véreset f.snak a kölykök, mi lehet a bajuk, stb...

2012. jan. 15. 17:34
 27/28 anonim ***** válasza:
Oké,oké, nem akarok vitázni, hisz egyoldalon állunk. :)
2012. jan. 15. 20:47
 28/28 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszokat :)
2012. jan. 24. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!