Szerintetek nincs eltúlozva a falkavezérség?
ma 22:09
Méghogy nincs rendben a lelke a kérdező kutyájának? Miből veszed ezt? Láttad ? Ismered?
Ezek az ajtón be-ki, meg tálból evés , stb csak arra jó, hogy az antikutyások kapjanak egy irányt, amin menniük kellene, hogy kezelhető legyen a kutyájuk. A magyarázatok pedig szükségesek, mert a legtöbb ember szívesebben veszi, ha szép, hangzatos, tudományos szavakat hall.
Józan paraszti ésszel is lehet rendes kutyát lehet nevelni. Most ez trendi. Egyébként a pszichológiai eszmefuttatásokat sem szeretem, amikor meg a kutya belső lelkivilágának torzulásáról papolnak nekem, mert jobb és bal oldalon is sétáltatom a kutyát, akkor meg egyenesen frászt kapok. A tisztelt kérdezők is ahelyett, hogy itt kérdezgetik, hogy miért morog a kutya, elvinnék kutyaiskolába, valószínűleg jobban járnának. Másrészt azért mert valaki látott két csodálatos kutyadoki részt, még nem kiképző, és osztogatja a tanácsokat, pedig ez elég nagy felelősséggel jár. Látni kell azt a kutyát és azt a gazdát és minden körülményt, hogy jól tudjon az ember segíteni.
Volt egy kutyám, ami agresszív volt a nagyapámmal és szökött. Most lehet mondani, hogy falkavezérség és energiák kielégítése bla bla. Mint kiderült, míg iskolában voltam, volt, hogy megkötötte a kutyát és meg is verte. Akkor valószínű jó lett volna, ha én is még keményebb vagyok a kutyával.
ma 22:30
Egyre többen vannak ezzel így.Azért is kérdezgettem,mert nagyon sokan így állnak hozzá.Én nem vitatkozni akarok csak egy normális beszélgetést ,vélemény cserét.
Változik a világ. Sajnos, egyre jobban az amerikai példák kerülnek előtérbe. Azt nyomja a TV, a könyvek nagy része. Én nem élek ott, de az már feltűnt , hogy oktató film van a gyerekneveléstől a takarításig mindenhez. Lassan az emberek elfelejtenek gondolkodni, problémát megoldani. Csak benyomnak egy CD-t és tudományos segítséget kapnak az aktuális gondjaikra.
Miért lenne a kutyanevelés más?
Viszont annyi előnye így van, hogy valóban egyre többen igyekszenek a kutyát kutyaként nevelni.
Ha ehhez az kell, hogy Főnök", akkor legyen.Csak helyén kell tudni kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!