Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek nincs eltúlozva a...

Szerintetek nincs eltúlozva a falkavezérség?

Figyelt kérdés
Szinte minden kérdésnél megjelenik legalább egyszer,hogy biztos gond van vele,nem te vagy a főnök.Ti mit gondoltok erről ?
2012. jan. 12. 15:41
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Ezek szerint én nem értek a kutyákhoz....Nagyon sok munkám van benne,hogy ilyen lett.Minden rezdülését ismerem és tudom,mikor van gond vele és még a lelke is rendben van ezt nem csak a hasamra ütve mondom.
2012. jan. 12. 22:27
 22/38 anonim ***** válasza:
67%

ma 22:09

Méghogy nincs rendben a lelke a kérdező kutyájának? Miből veszed ezt? Láttad ? Ismered?

Ezek az ajtón be-ki, meg tálból evés , stb csak arra jó, hogy az antikutyások kapjanak egy irányt, amin menniük kellene, hogy kezelhető legyen a kutyájuk. A magyarázatok pedig szükségesek, mert a legtöbb ember szívesebben veszi, ha szép, hangzatos, tudományos szavakat hall.

2012. jan. 12. 22:27
 23/38 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ne a 67%-os válaszolót vedd alapul, mert ő az a típus, aki már egy vallási fanatikus szintjén van a falkavezérséggel kapcsolatban, de hálisten ez a ritkább eset :) A legtöbben képesek vagyunk gondolkodni is, miközben beszélünk/írunk :)
2012. jan. 12. 22:30
 24/38 anonim ***** válasza:
Egy jól nevelt kutya attól nem fog megzavarodni és identitás zavarba kerülni, ha netán az utcán előreengedem szagolgatni. Aztán, ha úgy hozza a szitu, akár lábhoz rendelem és úgy kell jönnie egy ideig.
2012. jan. 12. 22:32
 25/38 A kérdező kommentje:
Mi is jártunk suliba,ez szerintem alap a kutya tartáshoz,szerintem mindenkinek el kellene mennie legalább az alapokat végig csinálni,fajtától függetlenül.De ha azt vesszük akkor falkavezérség szabályait is lehet rosszul csinálni és azt nem lehet a gép előtt megtanulni.
2012. jan. 12. 22:34
 26/38 anonim ***** válasza:

Józan paraszti ésszel is lehet rendes kutyát lehet nevelni. Most ez trendi. Egyébként a pszichológiai eszmefuttatásokat sem szeretem, amikor meg a kutya belső lelkivilágának torzulásáról papolnak nekem, mert jobb és bal oldalon is sétáltatom a kutyát, akkor meg egyenesen frászt kapok. A tisztelt kérdezők is ahelyett, hogy itt kérdezgetik, hogy miért morog a kutya, elvinnék kutyaiskolába, valószínűleg jobban járnának. Másrészt azért mert valaki látott két csodálatos kutyadoki részt, még nem kiképző, és osztogatja a tanácsokat, pedig ez elég nagy felelősséggel jár. Látni kell azt a kutyát és azt a gazdát és minden körülményt, hogy jól tudjon az ember segíteni.

Volt egy kutyám, ami agresszív volt a nagyapámmal és szökött. Most lehet mondani, hogy falkavezérség és energiák kielégítése bla bla. Mint kiderült, míg iskolában voltam, volt, hogy megkötötte a kutyát és meg is verte. Akkor valószínű jó lett volna, ha én is még keményebb vagyok a kutyával.

2012. jan. 12. 22:38
 27/38 A kérdező kommentje:

ma 22:30

Egyre többen vannak ezzel így.Azért is kérdezgettem,mert nagyon sokan így állnak hozzá.Én nem vitatkozni akarok csak egy normális beszélgetést ,vélemény cserét.

2012. jan. 12. 22:41
 28/38 anonim ***** válasza:

Változik a világ. Sajnos, egyre jobban az amerikai példák kerülnek előtérbe. Azt nyomja a TV, a könyvek nagy része. Én nem élek ott, de az már feltűnt , hogy oktató film van a gyerekneveléstől a takarításig mindenhez. Lassan az emberek elfelejtenek gondolkodni, problémát megoldani. Csak benyomnak egy CD-t és tudományos segítséget kapnak az aktuális gondjaikra.

Miért lenne a kutyanevelés más?

Viszont annyi előnye így van, hogy valóban egyre többen igyekszenek a kutyát kutyaként nevelni.

Ha ehhez az kell, hogy Főnök", akkor legyen.Csak helyén kell tudni kezelni.

2012. jan. 12. 22:54
 29/38 anonim ***** válasza:
Megértelek, engem a klikkerfanatikusok kergetnek az őrületbe, mintha bizony nem lehetne másképp kutyát tanítani... Meg az erőszakmentes nevelés, hogy az mindig, MINDIG működik, és aki odavág a kutyájának, ha rámorog, az beszűkült tudatú állatkínzó... A kutyás társadalmat sem kerülték el az elmebetegek, de hát ez van :)
2012. jan. 12. 22:59
 30/38 A kérdező kommentje:
Én az őskorban kezdtem el kutyát tartani,amikor nem volt tüköriskola,klikker,kutya pszichológus stb....de volt jó öreg fojtó,szöges nyakörv,póráz és ha nem ment láb mellett akkor igen is megrántottuk pórázt.Mégsem volt engedetlen,lelki sérült a kutyám.Nem azt mondom,hogy ez helyes és ezt kell követni,de szerintem meg lehet találni a helyes középútat.Annak viszont örülök,hogy fejlődik az állattartás.
2012. jan. 12. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!