Bichon havanese ideális testsúlya 15 hetesen?
Na és most, lassan 16 hetesen! Direkt ezt a képet teszem fel, hogy tudjatok viszonyitani a nagyságát (dagadtságát) illetően :-)
Igen, ezért is irtam, hogy minden "fajtajellemző" ráillik a kutyusomra, bár én nem ragaszkodom a fajtatisztához, hisz nem tenyésztés céljából vásároltuk,hanem azért, mert a kislányom minden álma egy ilyen kisméretü cuki kutya volt:-)Csak a gyors "méretnövekedés miatt" aggódtam egy kicsit, hogy ne legyen belőle egy hatalmas kutya. Amúgy találtam egy kalkulátort, ami a kutya felnőtt súlyát mutatja meg :-)
Be kell irni a mostani súlyát és hogy mennyi idős, NA ÉS 5.5 kg-ra jött ki a felnőtt súlya!
Sziaa:)
Kicsinek tényleg olyan mint egy fajtatiszta havanese.
De 4 hónapos korára elég nagyra nőtt.:S
Enyém most 1 hete múlt 3 hónapos és 1,5 kg tegnap mérte az állatorvos.
Vagy nagyra sikerült havanese, vagy egy nagyobbacska ám de fajtajelleges havanese keverék.
De nagyon édes, gyönyörű kutyus:)
Este küldök én is képeket, csinálok újakat, mert egy ideje nem csináltam:)
Este írok!:)
Uu utoljára.
Szüleit néztétek amikor megvettétek? Ők is nagyobbacskák?
Mert tényleg lehet, hogy csak méretesebbek, mert nagyon hasonlít a havanese-re.
Én amikor vettem megnéztük a szüleiket, és ők kicsikék voltak, meg is lepődtem, nagyobbra számítottam.
Meg a kis drágák is aprók voltak, bár azóta sokat nőtt:)
Köszönöm mindenkinek a sok infót a kutyus testsúlyát illetően, nagyon rendik vagytok :-) Anya kutyust láttuk, ö 6 kilógrammos volt, az apa meg 5 kiló, úgyhogy gondolom, hogy a szülőknél nagyobbra TALÁN nem nő :-)))
Mindegy, mi igy szeretjük, dagadtan :-)))
Sziasztok!
Na? Mekkora lett a kutya? Én olyan 6-ra tippelek, de lehet lelassult a gyarapodása. :) Szerintem nem volt olyan vészesen súlyos, bár egy kicsit hirtelen nőtt az a kutya. Az én havanesem most 12,5 hetes és 2,5 kilós. A 3 hónaposnak a 1,5 kiló elég kevés amit írt valaki.
A tenyésztőnk szerint ebben a korban hetente kb 20 dekát híznak, tehát havonta 80-90 dkg-ot.
10 hetesen 1870g volt, majdnem 11 hetesen 2100g, majdnem 12 hetesen 2300g , majdnem 13 hetesen 2500g. Szóval tényleg heti 200g. :)
Havanesenél 7-8 kilós kutya is előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!