Bichon havanese ideális testsúlya 15 hetesen?
hát jó nagy lesz vagy pedig keverék ,egy képet linkelsz be??
amúgy a 6,5 hónapos havanese-m kb 3 kg sacra mondtam mert mérni nem mértük, azért egy 3 hónap körüli havanese 3kg az nagyon sok..
Köszönöm mindenkinek a segitő válaszokat!
Szerintem nem keverék (aki azt irta), minden testi "adottsága" ráillik! Szivesen tennék fel képet róla, hogy ti is láthassátok, lehet ide ilyet? Sajnos csak tegnap regisztráltam az oldalra és elkéne egy kis segitség...Egyébként a kutyusom kicsit pufi, imád enni, nem válogat, lehet, hogy én adok neki túl sok kaját...?!
kepfeltoltes.hu
aztán a kapot linket ide belinkeled
engem is nagyon érdekelne.. a 3 kiló az sok:S
A kajával meg nem kell sokat spórolni had egyen, 1 éves koráig nem kell gondolkodnod rajta, hogy "elhízik-e"..
Az a lényeg, hogy kiegyensúlyozott étrendje legyen napi minimum 3 étkezés, de az se baj ha négy kisebb adagot kap a nap folyamán.
Meg leginkább a szőre miatt látod ducinak, igazából sokkal vékonyabb, lásd fürdetésnél.
Ne adj neki olyan kaját amitől felpuffadhat, 6 hónapos koráig nagyon vigyázni kell az étkezésekre.
Nyers húst semmiféleképpen ne adj neki, tésztaféléket se, krumplit se, meg marha húst se.
Az enyém is mindent meg eszik csak épp a tápját nem a foga alá való:D
Na végre sikerült :-) Alexkutyus, köszi a segitséget!
Akkor nézzétek és kommentáljátok!Itt 6 hetesen, amikor elhoztuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!