Hogy lehet helyhez/alomtálcába szoktatni egy kutyát?
Viccelsz, napi 1 séta???
Soha nem fogom megérteni, hogy akik csivavát tartanak miért gondolják, hogy őket nem kell ugyanúgy sétáltatni, mint bármelyik más kutyát.
Nekem yorkshireom van, kölyökkorában volt letéve kutyapelenka, de egy idő után magától elhagyta, és soha többé nem ment rá. Ahogy írták, a kutya az nem macska. 2 különböző faj, egész más igényekkel. A macskát nem érdekli, ha a saját életterében végzi a dolgát, a kutyának viszont rossz, ha a lakásban kell pisilnie.
Egyébként a helyhez szoktató sprayk semmit nem érnek, ha minden áron ezt akarod, akkor Neked kell ránevelned. De előre szólok, ez nem lesz egy tartható állapot.
Azt nem értem hogy hogy nem fér bele több séta. Én is dolgozom, de reggel felkellek fél órával korábban, és este lefekszem 1 órával később, munka után meg nem megyek moziba/randira/vásárolni... hogy eleget mozogjon az eb.
Tudod mindenkinek arra van ideje...
Úgyhogy ne akarja senki nekem bemesélni hogy "nincs" idő... Idő van, legfeljebb kedv, energia nincs... de akkor meg ne akarj kutyát! Van egy csomó állat aminek egyszerűbb a tartása: macska, hörcsög, papagáj, hal, vadászgörény, nyúl... Őket nem kell sétáltatni.
Ja, az értelmes, aki a hülyeségben támogat. Világos.
Jól meg lettünk büntetve, kaptunk fekete pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!