Miért van az, hogy szinte az összes esetben amikor enni kap a kutyánk, az első falatot elviszi a tálkájából?
Hát az enyémek nem csinálják... Tudják, ha sokat tökölődnek, egyszer csak arra érnek vissza, hogy a másik megnasizta a vacsorájukat.
De olyan kutyát is ismertem, aki az egész kajáját elhordta és úgy ette meg. Lövésem sincs, miért csinálják, de nem hiszem, hogy baj.
Az enyém az első pár étkezéskor vitte volna a helyére, de mindig rászóltam, aztán ott álltam amíg meg nem ette. Aztán megtanulta, hogy nem viheti. Ezután az utolsó falatot akarta mindenáron elvinni!:D Volt amikor már nem álltam mellette, de leskelődtem és mikor láttam, hogy elindult a falattal, akkor rászóltam és eldobta aztán szaladt a helyére. Most már akkor sem viszi, ha nem vagyok ott.:)
Én azért nem akartam, hogy a helyére hordja, mert többször volt, hogy nem vettem észre és kimostam a törölközővel/pléddel/fekhellyel együtt.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!