Első kutyának Jack Russel vagy Simaszőrű Foxterrier?
Figyelt kérdés
Írjatok indokot!
Köszönöm.
2011. dec. 31. 13:16
1/18 anonim válasza:
Tökmindegy, jellemre ugyanaz mindkettő. Nagyon pörgősek, igazi terrier jellemek.
Amelyik Neked jobban tetszik.
2/18 anonim válasza:
Teljesen mindegy, nagyon hasonló a természetük, amelyik jobban tetszik. Én talán a jack russelt választanám, mert nincs még annyi belőlük és talán kevesebb az idegbeteg, agyonszaporított kutya.
3/18 anonim válasza:
Jack Russel sokkal szebb és okosabb de te döntöd el amúgy :) B.U.É.K. :D
4/18 anonim válasza:
Mindkettő makacs hiperaktív, és könnyen a fejedre nő, ha nem tudsz ellenállni a könyörgő szemeiknek. Egyébként imádni valók :)
5/18 anonim válasza:
Szerintem a foxit, bár mind a kettő szinte ugyanaz, rendkívül mókásak,játékosak,akaratosak és rengeteget lehet rajtuk nevetni. Igazi társuk tud lenni az embernek. Nekünk is az van. Az egyik 15 évig volt velünk /sajnos meghalt/ a jelenlegi pedig 6.-ik éves és ők mind ketten drótszőrű foxterrierek, egyszerüen hihetetlen, de aki megismeri nem tud ás fajtát elképzelni maga körül. Mivel lakásban van, a napi sétánk is meg van rendesen. Igazi értelmiségi!!!Mi úgy neveltük, hogy soha semmi rosszat nem tett.Ha unj magát vagy játszik egyedül /elég egy árnyék, labda stb/ vagy kinézelődik az ablakon. Neki van egy külön fotelja,amibe pihen, félrehuzódik és nézelődik!Semmi kincsért nem adnánk oda senkinek! Érdemes utána olvasni, mert mindkettő fajta nagyon cuki és igazi mókamesterek!Csak a külsejük más!!!
6/18 A kérdező kommentje:
BUÉK köszi
2011. dec. 31. 15:00
7/18 anonim válasza:
Én inkább Jack Russellre szavaznék, talán egy fokkal könnyebben taníthatók, és némileg kisebb bennük a csavargási hajlam. De egyébként tényleg majdnem tök egyformák. Ha felkészültél testben-lélekben egy terrier igényeinek kielégítésére, akkor hajrá. :)
8/18 anonim válasza:
Foxi. Tudok jó kennelt ha érdekel.
9/18 anonim válasza:
Nekem foxi van. Mindkettő fajta nagy édi. Majd írd meg, hogy melyiket választottad. Bármelyiket is választod, nagy élmény lesz velük együtt élni! Sok sikert és jó választást!!!
10/18 szszszigazi válasza:
Én Jack Russelt mondanám,de mindkettő makacs,tanítani kell őket stb... Ezek miatt első kutyának egyiket sem ajánlanám. Hozzájuk tapasztalat kell. Elsőnek egy könnyebb természetűt válassz szerintem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!