Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha elmegyek a szüleimmel a...

Ha elmegyek a szüleimmel a Rex kutyaotthon menhelyre és hozunk el egy kutyát, akkor meddig kell várni a kutyára?

Figyelt kérdés
és kell valamit fizetni?hozott el márt valaki onnan?
2012. jan. 9. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a család utcai menhelyről fogadtam örökbe.

Kb. előző nap világosodtam meg, hogy nekem kutya kell, hiába voltak "barátaim", igazából halálosan magányos voltam...

Az expressz.hu-n megláttam egy fotót, telefonáltam, másnap már mehettem is a kutyáért.

Valamiért 4 órát kellett ülnöm a váróban (egyszerre állatorvosi rendelő is), utána kivezették - pontosabban kivonszolták - az idegroncs kölyköt, aki már az ember látványától is maga alá pisilt és remegett, mint a nyárfalevél.

Elmondtak róla pár infót, hogy a csípője műtve volt, mert a gazdája áthajtott rajta autóval (??? - ezt azóta sem értem), ivartalaníttassam, stb.

Chipezve, oltva 5.000 forintot kértek érte.

Úgy adták nekem, hogy egy albérletben laktam, és nem is tudom, miből éltem...vagyis inkább hagyjuk.

Szóval tipikus esete lehettem volna azoknak, akik 3 nap után visszaviszik a kutyát.

Volt, hogy én nem ettem (max. beleettem a főbérlőm maradékába...), de Manónak a legjobb falatokat főztem.:D

Nem is értem magamat, kamasz voltam, szülők nélkül, kilátástalan és felelőtlen életvitellel...

Mára esküszöm, MINDENT Manónak köszönhetek.

Azt, hogy összeszedtem magam. Ő is megtette értem, vagyis inkább egymásért tettük:) (mára senki meg nem mondaná róla, hogy valaha bárki bántotta), leszoktam a drogokról, elmentem normális diákmunkára, és most biológia szakos vagyok, és minden álmom, hogy az életemet a kutyáknak szentelhessem.:)

Ráadásul nyáron pszichiáterhez kerültem, gyógyszer, stb... majdnem megőrültem, szó szerint.

Azt is Manónak köszönhetem, hogy most itt vagyok, és nem máshol.

Bocsi, ezt annyira el kell mondanom, néha rám jön... Legszívesebben minden nap kiállnék a világ közepére, és kikürtölném, hogy milyen hálás vagyok Neki...:) Szóval csak jó elmondani.

No csak annyit akartam még hozzáfűzni, hogy nem kell ragaszkodnod hozzá, hogy pont egykorúak legyenek, sőt, szerintem nem is baj, ha az egyik pár hónappal idősebb.

2 hónap korkülönbség is nagyon sok ilyenkor, és egyik anyáskodni fog a másik felett...

Drukkolok Zippynek, hogy legyen szerencséje!!!:)

2012. jan. 10. 00:51
 12/17 A kérdező kommentje:
azt megköszönném,ha küldenél Zippy-ről képet
2012. jan. 10. 06:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Legyél már egy kicsit önálló, és nézz utána a kutyának egyedül, ha ennyire érdekel. Én megtaláltam a Rex oldalán, fotóval, leírással, neked is menni fog.
2012. jan. 10. 08:43
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 00:51

Köszönöm, hogy megosztottad velünk, el is sírtam magam. :)

2012. jan. 10. 09:23
 15/17 anonim ***** válasza:

tényleg nem fontos hogy egykoruak legyenek, a 10 éves már meglévő kutyámhoz (bichon) vettünk egy kölyök havanese-t olyan jókat játszanak együtt a kölyök megfiatalította az idősebbet eddig a kutyám nem akart a parkba menni olyan lehangolt volt amikor már megvolt a kölyök mintha kicserélték volna jókat játszanak együtt :)

de tudni illik hogy a kutyámnak volt egy társa de őt 7 évesen elkellett altatni mert daganatos volt szóval 3 évet volt egyedül és láttam rajta hogy szomorú és hiányzik neki a társa mert vele már kölyök kora óta együtt volt..

mivel tesóm is szeretett volna egy még egy kutyát(ővét altattuk el :( ) így vettünk is :)

szóval akár 1-2 éves kutyát is örökbe fogadhatsz de ha vele egykorut akarsz akkor csak nyugodtan abból se lesz semmi :)

2012. jan. 10. 11:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, valóban nem számít, hogy egyidősek legyenek, de ha olyat szeretnél, akkor rendben.

Itt vannak az örökbefogadható ebeink: [link]

Itt kikeresheted Zippyt, egyébként Nekem is van róla egy nem túl jó minőségű képem, de megmutatom: [link]

2012. jan. 10. 15:10
 17/17 anonim válasza:
100%
Zippyke tegnap gazdira talált. Állítólag jó helyre került.
2012. máj. 19. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!