Amstaff + kaukázusi? Vélemények?
Figyelt kérdés
2 amstaffom van.(szuka,kan) Nem tenyésztési céllal.Gondolkodunk párommal egy kaukázusi keverék kölyök befogadásán menhelyről.Véleményeket kérnék,hogy a staff+kaukázusi párosításból milyen problémák származhatnak? Még a staffok sem felnőttek,a kan 5 hónapos a szuka meg 4. Amstaffjaim már voltak,velük nincs semmi baj,de a kaukázusiról nem sokat tudok,de annyira megesett rajta a szívem,hogy nagyon be szeretném fogadni,de persze csak akkor,ha emiatt nem lesz káosz a kutyák között.:) Köszönöm a válaszokat:)2012. jan. 9. 20:22
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nem lenne velük, főleg, hogy mind kölyök. Jól kijönnének. Problémát esetleg nektek okozhatna az a fejetlenség, amit 3éretlen kutya tud produkálni :).
Ha van rá időtök és energiátok, akkor nyugodt szívvel ajánlanám.
2/7 Imola Ágnes válasza:
Szintén nyugott szívvel ajánlom... Nálunk az Amstaff felnőtt korában is a kaukázusi játszótársát szereti a legjobban.... Sok sikert!
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) gondolkodunk erősen,de várok még hozzászólást:)
2012. jan. 9. 23:43
4/7 anonim válasza:
Csak rajtatok múlik. Ha elég határozottak vagytok ahhoz, hogy három domináns kutyát kézben tartsatok, akkor jó kombináció, ha nem, akkor nyilván nem. A kau mondjuk lehet, hogy nehezebb eset lesz, mint a két staff együttvéve, erre készüljetek fel. Meg hát ivaros kutyákat nem feltétlenül biztonságos együtt tartani, kanokat majdnem lehetetlen, szukák meg tüzeléskor eshetnek egymásnak, olyankor kissé felfokozottabb idegállapotban vannak.
5/7 A kérdező kommentje:
a kutyák nevelésével (eddig) nem volt bajom.kisebb problémák voltak,makacskodás,ilyenek,de sikerült eddig mindent megoldanom.nem vagyok kezdő se,volt már staffom,nem is egy,viszont a kauról nem sokat tudok.olvasgattam utána,de inkább megkérdeztem itt is,"valós" tapasztalatokat kérve.:) Természetesen ivartalanítási kötelezettséggel lehet elhozni a menhelyről,illetve az otthon lévő kutyákat is ivartalanítani fogjuk,mert ugye nem tenyésztési célra vannak nálunk,mint már említettem:)
2012. jan. 10. 00:16
6/7 anonim válasza:
Hát nézd, a legrosszabb, ami történhet (feltéve, hogy felelőségteljesen gondolkodsz, nekem eddig ez jött le, de sose tudni :D), hogy szakemberhez kell fordulnod segítségért. Az ugye pénz, meg vidéken néha nehéz találni a közelben. De ha ezt bevállalod, akkor nyugodtan ess neki :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. jan. 10. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!